Apua, olen jäänyt koukkuun haasteisiin. Onko neljään osallistuminen jo laskettavissa riippuvuudeksi? Ihan rehellisesti sanoen on välillä ihan hauskaa imeä inspiraatiota jostain muualta kuin oman tyhjän päänsä syövereistä. Olen ainakin tähän mennessä oppinut myös suosiolla ohittamaan ne haasteet, joihin ei yksinkertaisesti synny avuista huolimatta ideoita. On turhaa vääntää mitään väkisin vain siksi, että voisi sanoa osallistuneensa.

Tällä kertaa kyseessä on Doodle Dragon Studio Challenge #8 eli ehdottoman lempparini Dustin Piken piirustelema kuva on pääosassa.

Minulla ei ollut varastossa muita punaisia strasseja kuin Preciosan Hot Fix -kristalleja. Kortista valitettavasti huomaa, etten ole hetkeen kiinnitellyt niitä. Ne ovat siis lähinnä kankaalle tarkoitettuja strasseja joissa on valmiiksi kuumaliima takana. Liima sulatetaan lämmössä jonka jälkeen kristalli asetetaan paikalleen  Se kiinnittyy lähes välittömästi. Tähän voidaan käyttää erityistä laitetta tai esimerkiksi tuikkukynttilää ja pinsettejä. Minä käytän asetuslaitetta kun sellainen tuli syksyllä hankittua koulun innostamana. Tuo Gütermannin laite ei vain tunnu  olevan järin näppärä. Strassi jää asettimeen kiinni ja se pitää napauttaa sieltä ulos esimerkiksi neulankärjellä. Yleensä plopsahdus on sen verran voimakas, että kivi lipsahtaa tarkoitetulta paikalta.