Ostin kauppareissulla uusimman Jaden vaikken varsinaisesti olekaan kohderyhmää, sillä kannessa oli maininta XL-naisen tyylioppaasta. Oli kyllä onnettomin tyyliopas hetkeen. Kolme kuvaa lähinnä rinnoista XL-kokoisen naisen päälle ja kolme muistilaatikkoa jotka kertoivat, että ei kannata käyttää piperrysprinttejä,  pystysuorat värilliset/kiiltävät/muuten poikkeavat pystysuorat kaistaleet edessä hoikentavat ja pidentävät ja empire-leikkauksella häivytetään keskivartalon ongelmakohtia. Huoh.

amahtis4i.png

Vaatteet olivat kyllä sinänsä kivoja ja sitten kun minusta tulee iso, rupean Marina Rinaldin vakioasiakkaaksi. Se vaan vaatii hieman lisää sisäistä ja ulkoista kypsyyttä ja huiman laajennoksen rahapussiin.

Yhtä artikkelin ohjeista opin tuskin koskaan noudattamaan: "Suosi koruissa näyttävää kokoa. Erityisesti kaulakoruissa kannattaa muistaa pitkien riipusten pidentävän linjaa." Pitkät kaulakorut ovat kyllä kivoja, mutta vähänkään isomman kaula-aukon kanssa ne tippuvat aina rintojen väliin.  Poolo- tai  o-kauluksen  kanssa törmää yllättävän usein siihen toiseen tissiongelmaan, eli koru on niin pitkä, että roikkuu rintojen "yli" ja näyttää siinä killuessaan hölmöltä. Jos väitätte minun olevan yksin tässä, saatan uskoa epäkohdan sijaitsevan korvieni välissä.

Äh. Tämä on turha kirjoitus jonka tarkoitus oli sanoa, että älkää langetko Jadeen. Se oli pakko päästää ulos, rimpuili päässä niin kovin. Nyt on paljon kevyempi olo tehdä koemeikki.

P.S. Ostin ehkä maailman kätsyimmän kapistuksen. Saa nähdä muistaako sitä kantaa mukana. Hinta oli Kultajousessa tosin vain 2,90€. Johtunee nyöripussin puutteesta.