Joulukonserttia varten pitäisi olla punainen paita, joten juoksin pikaisesti Ideaparkin läpi ruokakauppareissulla. KappAhlissa oli ihan kiva kauluspaita, mutta 34,95€ tuntui vähän kovalta hinnalta varsinkin kun kauluspaidat eksyvät päälleni kohtalaisen harvoin. Muut vastaantulleet olivat jotenkin valmiiksi pesussa haalistuneen näköisiä trikoopaitoja tai muuten epämiellyttäviä.

Tokmannilla minua odotti yllätys. Hypistelin nimittäin Yoursin punaista neuletta. Neule jäi tällä kertaa ostamatta vähän hassun kauluksen vuoksi mutta sain tivattua myyjältä josko samaisen firman vaatteisiin voi jatkossakin törmätä. Vastaukseksi sain, että luultavasti kyseinen erä on jokin yksittäisenä ostettu jäännöserä mutta on tietysti mahdollista, että Yoursin vaatteita löytyy heidän valikoimastaan jatkossakin.  Samalla totesin, että ainakin siitä neuleesta 20/22 oli sopiva koko. Ei harmittaisi yhtään, jos seuraavalla reissulla törmäisin vaikkapa näihin:

Päädyin lopulta ostamaan Finnwearin Plus-malliston trikootunikan punaisena. Se ei ollut järin juhlava valinta, mutta tuntui leppoisalta ja sai Tonttujen jouluyön soimaan päässä ahtaassa pukukopissa. En erityisesti harrasta tuonmallisia yläosia, mutta pidin erityisesti materiaalista ja pienistä taskuista. Pitäähän sitä nyt ihmisellä yksi vaate olla jossa voi mussuttaa joulutorttuja ilman, että mikään kiristää.