Olen kuunnellut pari päivää Molokoa, suunnilleen siitä lähtien kun torstaina metsästin levyjä pitkin kaupunkia. DJ valitettavasti soitti illan aikana vain Sing It Backin ja pitäytyi muuten enimmäkseen kurassa. Olen musiikin suhteen varsin kaikkiruokainen, mutta minäkin murisen kun hyviä biisejä raiskataan dancetechnoremixhässäköiksi. Monien vihaamaa lattaripoppia saa sensijaan minun puolestani soittaa niin paljon kuin sielu sietää.

Jonkinlainen pitsiyläosa jäi lopulta kiireen vuoksi ompelematta. Taikasauva puuttui myös, mutta professori S. Kalkaruksen Taikajuomat osa IV: Moderni aikakausi kulki mukana suurimman osan iltaa. Rakastuin hattuuni huolimatta siitä, että se ei oikein toimi yhdessä lyhyiden hiuksien kanssa vaan saa minut näyttämään kaljulta.

2027416.jpg2027523.jpg
  • noidanhattu 7€ Naamiohuvit, nauha ommeltu erikseen
  • korsetti/toppi 6ixyDixy 48€ Anutar
  • hame oma viritys
  • kukalliset verkkosukkahousut 7,90€ Vapaa Valinta (XL)
  • kengät Ellos, nauhat vaihdettu
  • "hansikkaat" vanhoista mustista 20 den sukkahousuista
  • kirjekuorilaukku mummun varastoista
Insinööri oli pikkiriikkisen hukassa kun yritti väkertää hattuun rusettia Ian ohjeella. En meinannut sitten millään ymmärtää mitä kautta se ensimmäinen isompi lenkki pitäisi vetää pienemmän läpi, että pienempi pysyisi jollain lailla kasassa. En vieläkään tiedä onko lopputulos kaikkien taiteen sääntöjen mukainen, mutta ihan hyvä rusetti se on joka tapauksessa.

Tuo laukku oli ihana! Ensimmäisen kerran ikinä todella unohdin, että minulla on laukku kainalossa (hihnan saa halutessaan irti, mutta se nyt vaan on kätevämpää pitää kädet vapaana). Rahapussini ei tosin mahtunut sisään, mutta kamera, kännykkä, irtorahaa, pankkikortti, huulipuna ja kotiavaimet se nieli vielä mutisematta. Jotenkin se onnistui asettumaan paikoilleen niin luontevasti, että sain "Apua, missä mun laukkuni on!" -kohtauksia pitkin iltaa. Taidan tiedustella varovasti, onko sillä kiire kotiin vai voisiko se jäädä meille hoitoon.

Oi, nyt hyllystä tarttui kouraan Juustopäitä. Voi teininostalgian määrää.