Tämä päivä on kulunut jotenkin hurjan nopsasti enkä ehtinytkään suunnitelmieni mukaisesti kirjoittamaan päivällä. Ähelsin aamun hameentekeleen parissa, pörhelsin koululle lounaalle, istuin bussissa, touhusin hieman, istuin lisää bussissa, shoppailin ihan vähän, kävin katsomassa Watchmenin ja väkersin kalvot huomista englanninesitelmää varten.

Koska edellinen farkuista pätkäisty hameeni on päätynyt yllättävän tiiviiseen käyttöön, päätin tehdä toisen. Seppälän farkuissa oli valmiiksi keltaisia ja punaisia tikkauksia, joten oli luonnollista saada hepuli ja testata viimein kesästä laatikossa maanneita Pebeon kohovärejä. Tuubin suutin ei ainakaan minun käsissäni sopinut kovin pikkutarkkaan työskentelyyn mutta olen silti varsin tyytyväinen piristekukkasiini. Saa nähdä kuinka hyvin ne kestävät pesua. Hame muuten suorastaan huutaa kaverikseen punaisia legginsejä!

Samassa värihuumassa kävin viattomasti kurkistelemassa Tunnelin kengän kevään valikoimia. Syksyn suosikkini alkavat kaikki olla viime metreillään ja sain muutama viikko sitten huono-onnisista nilkkureistani 50 euron hyvityksen liikkeeseen. Olin vähän toivonut, etten joutuisi laittamaan summaan juurikaan lisää kunnes myyjä toi nämä sovitettaviksi. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja päädyin vinguttamaan Visaa hintalapun ja hyvityksen erotuksen verran.

(Ja tässä välissä internet päätti hyljätä minut. Onneksi olin ovelampi kuin se ja törkkäsin kännykän kiinni koneeseen.)

  • El Naturalista N095 Iggdrasil 109€ Tunnelin Kenkä

Jotta ette kuvittelisi päiväni olleen aivan turmiollisen punainen, lisään loppuun päivän asun. Kaipaisin kipeästi harmaan slipoverin kaula-aukkoon sopivia paitoja lisää niin ei tarvitsisi käyttää ihan näin mummoja väriyhdistelmiä.

  • trikoopaita By Nykänen & Frigren 9,90€ (ovh.14,90€) Seppälä (XL)
  • slipoveri 5€ (ovh. 15,95€) Vapaa Valinta
  • farkut Ella 15€ (ovh. 84,90€) NP
  • rannekoru omaa tekoa