Meidän kortit samoista materiaaleista -rinkimme on tullut päätökseensä, viimeinen kuori kolahti luukusta eilen. Minulla vaan on edellinenkin kortti näyttämättä! Jostain syystä en meinannut millään saada päätäni oikeanlaiseen asentoon sitä varten. Ainekset olivat ihanat, varsinkin kuvat, ja niitä oli runsaasti. Ei pitänyt olla mikään maailman hankalin juttu. Joku kuitenkin pisti vastaan.

Siinä vaiheessa kun sain eilen kortin valmiiksi, kamera ilmoitti akun loppuneen. Vaihdoin akun ja huomasin fiksuna tyttönä tunkeneeni toisenkin tyhjänä kamerapussiin. Samassa hötäkässä tämän viikkoiset tarvikkeet jäivät kuvaamatta. Eiköhän tästä jotenkin selvitä kuitenkin.

Kuten jo sanoin, viime viikkoisia tarvikkeita oli hurjasti ja varsinkin herttaiset kuvat nostivat hymyn huulille. Kiitokset Orvokille näistä!

Minulta jäi käyttämättä vaikka mitä, tosin kaikki päätyvät varmasti myöhempiin projekteihin (kuten tulette pian huomaamaan). Omista varastoistani käytin korttipohjan ja korallinpunaisen pahvin jota käytin sitten useampaan kohtaan. Suurin osa lähetetyistä papereista löytyy kukkasesta kuin oikein katsoo. Tuosta sukat makkaralla tohottavasta tytöstä tulee syystä tai toisesta kovasti mieleen minä itse lapsena.

Viimeiset tarvikkeet lähetti Liisax. Koska en koskaan saanut kuvattua tarpeita, uteliaat voivat käydä kurkkaamassa täältä miltä kirjekuoren sisältö näytti. Kierrätystarvikkeilla mentiin, kuoressa oli useampaa eri tapettia, pakkauspahvia, selvästi jonkun muinaisen kioskiwesternin sivuja ja muuta sellaista. Hihitin sivujen tekstille, niissä juotiin viinaa panttivangin kanssa ja mietittiin pankkiryöstöä.

Kokonaan käyttämättä jäi tapettiboordit ja kalenterin palanen, pinkki pahvi ja nauhat. Omistani otin edellisen lähetyksen marmoroidun paperin. Lisäksi käytin yhtä stanssia ja mustetta. Jos se ei ole selvästi kuvasta havaittavissa, perhosen alla on samanmuotoinen reikä. Palapelin palojen värit olisivat sopineet korttiin oikeinkin päin mutta koska ne eivät olleet vierekkäisiä vaan laitoin ne sopimaan toisiinsa, oli parempi liimata ne kiinni noin.