Minun on pitänyt jo monta päivää raportoida torstain retkestäni Helsinkiin, mutta viikonloppu sujahti ohi enkä ehtinyt istuttaa takapuoltani koneen ääreen riittävän pitkäksi aikaa. Pikkusisko oli osaksi kyläilemässä, osaksi orjatyössä väsäämässä Traconille ohjelmalehtistä ja vaati joko huomiota tai ryösti koneen. Salakuljetimme ipanan eilen elämänsä ensimmäiselle baariolusellensa lähiräkälään. Ei kuulemma ollut järin jännittävää.

En tiedä oliko torstaissakaan mitään äärettömän jännittävää, mutta pääsin taas nauttimaan Linnean suloisesta seurasta, kiertämään muutamia kauppoja joista Tampereella saa vain uneksia ja tapaamaan kaksi mahtavaa uutta tuttavuutta.

Ostoslistani koostui sarjakuvista ja Kool Aideista eikä kumpiakaan tarttunut mukaan. Sen sijaan sain taas kerran huomata, että ennakkoluulot ovat pahasta. Olen viimeisten parin vuoden aikana löytänyt harvinaisen vähän kivoja vaatteita Lindexiltä. Jaksan kiepata sen kautta jos olen Koskikeskuksessa tai Ideaparkissa mutta alan nykyään huomata itsessäni negatiivista asennoitumista jo ennen ovea. Forumin Lindex on poikkeus. Käyn Helsingissä aniharvoin eikä kyseiseen liikkeeseen eksy läheskään joka kerralla. Siitä huolimatta en ole pystynyt kertaakaan kävelemään sieltä ulos tyhjin käsin eikä tämä kerta ollut poikkeus. Jostain aletangon syövereistä löytyi musta paksusta trikoosta tehty perushame jota koristaa iso vetoketju. Hintaa jäi alen jälkeen 7,45€.

Lindexin lisäksi en juuri muissa vaatekaupoissa ehtinytkään käymään. Lorellassa pyörähdin sen verran, että totesin hamevalikoiman yhtä onnettomaksi kuin muuallakin. Yhteen Zhenzin -70% satiiniunelmaan olisin voinut sortua jos sopivaa kokoa olisi ollut tangossa.

Liian monen chai latten, animekrääsän kummastelun sun muun pörhellyksen jälkeen kipitin Vltavaan tapaamaan kahta suurta, kaunista ja äänekästä naista. Oli virkistävää jutella avoimesti siitä miltä tuntuu olla puolet muita leveämpi, hyvässä ja pahassa. Jos illan aikana muotoutuneet suunnitelmat ottavat tuulta alleen, tulen myöhemmin rekrytoimaan täälläkin ihmisiä mukaan toimintaan. Mitään läskikapinaa ei ole tarkoitus aloittaa vaan tarjota mukavaa seuraa ja vertaistukea.

Vaikka kamera kulki laukussa koko päivän, sain otettua päivän asusta kuvan vasta kotiin päästyäni väsyneenä ja pörröisenä. Myöhemmiltä päiviltä sellaisia ei sitten olekaan, olen turvautunut tuttuihin, turvallisiin ja mukaviin kotonakäkkimisyhdistelmiin.

  • tunika 11,45€ (ovh. 34,90€) KappAhl XLNT
  • housut 10€ (ovh. 69€) Adatto
  • helmet Seppälä

Ai niin. Harmittelin aiemmin Adatton aleneuleen heikkoa kokovalikoimaa. Kävin viime viikolla LindaModessa ja sielläkin sitä nimenomaista paitaa oli jäljellä enää yksi kappale, tietenkin liian pienenä. Sain kuitenkin hyvin samantyylisen neuleen samalta valmistajalta. Liikkeellä oli Signature Experienceä Adattoa laajempi valikoima ja totesin pitäväni merkin tyylistä. Jokin yksinkertaisissa malleissa iskee. Hintaa tälle jäi alen jälkeen 39€.