Nyt flunssa sitten iski kunnolla minuunkin. Vietin eilisen sohvalla peiton alla ja taidan jatkaa tänään samalla linjalla. En vain oikein osaa olla tekemättä mitään kipeänäkään joten näpersin hereilläollessani korusetin.

 

Rannekoru ja kaulakoru on molemmat tehty samalla periaatteella. Lukossa on kiinni neljä vaijeria ja helmet liikkuvat stopparien välillä vapaasti. Kaulakorun helmet tahtoivat syystä tai toisesta kuvatessa hilautua liikkumavapautensa ylärajoille vaikka kuinka asettelin. Käytössä ne laskeutuvat luonnollisesti mahdollisimman alas.

Rintakoru on neulottu 3,5 mm puikoilla jostakin muinaisesta puuvilla-viskoosisekoitelangasta yksittäisinä terälehtinä. Pujotin terälehtien reunaan metallilangan ja yhdistin ne toisiinsa kieputtamalla reunalankojen päät yhteen. Keskellä on helmiä kieputettuna metallilangan väliin heteiksi. Kukan halkaisija terälehden kärjestä vastakkaisen terälehden kärkeen on 13 cm.

Korviksissa huijasin hiukan. Mies on hurjan paljon näppärämpi kiertämään koruneuloja lenkille joten jätin sen hänen huolekseen. Helmet ovat aitoa muovia. En pystynyt sivuuttamaan herkullista värilajitelmaa Sinellissä.