Tässä on pikkiriikkisen aikaa, ennenkuin automme starttaa kohti Joutsenoa. Päätin luottaa siihen, ettei kukaan käy enää kurkkimassa blogiani ennen pakettien avaamista. Suurimpaan osaan pikkuruisista paketeista meni rannekoruja ja korviksia. Materiaaleina oli vaijeri, korupiikit, stopparihelmet, koukut, lasihelmet, salpalukot, kierrelukot, ametistihelmet ja fluoriittihelmet. Työnjako osui nappiin kun mies kieputti piikkeihin lenkit ja minä kokosin korut muuten. Kuvasta tuli valitettavan huono, mutta enää ei pääse nappaamaan parempaa. Minulle jäi lopulta käsiini satsin ainoa, jossa on pelkästään lasihelmiä. Se killuu ranteessani nytkin.

2169475.jpg

2169476.jpg

Helmijuttusia on tullut tehtyä muitakin. Miehelle ostamani kylpytakki oli niin tylsä, että siihen piti keksiä jotakin mukavaa. Kun ompelukone sanoi sopimuksensa irti ja kirjominen ei innostanut, päädyin tekemään tuunaukset Hama-helmillä. Pacman ja kaverit on kiinnitetty taustan hakaneulalla pesun helpottamiseksi, valkoiset pisteet on kirjottu taskunsuuhun puuvillalangalla. Samalla näpersin muutaman heijastimenkaltaisen, öttiäisten taustapuolelle on silitetty kiinni heijastinkangas.

2169494.jpg

2169498.jpg

2169499.jpg

2169501.jpg

Viimeinen joululahja meni pakettiin eilisiltana saatuani villasukat valmiiksi. Lankana oli vaaleanharmaa Seitsemän veljestä ja puikkoina nelosen bambut. Silmukoita oli 13 per puikko. Aloitin kärjestä ja tein sen saman kantapään kuin edellisiinkin sukkiin. Päälliosan yksinkertainen mutta nätti mallineule on Hienon naisen arkisukista. Koon pitäisi olla noin 44/45.

2169519.jpg

Viikonloppuna valmistui toisetkin sukkatöppöset mutta niitä tehtiin niin kiireellä, etten ehtinyt napata kuvaa. Päättelin langanpäitä autossa matkalla mummolaan. Kyseessä oli käytännössä varrettomat Baudelairet koossa 35 oranssista Vuorelman Vedosta kahdeksan silmukkaa S-koon ohjetta kapeampana.

Viimeisenä epämääräinen kuva uudesta tukasta 25-vuotispäivän kunniaksi. Tämä taitaa olla ikäkriisitukka.  Pinkkiä on vielä vähän lisää toisella puolella niskatupsukkeessa. Nainen on väsy.

2169529.jpg

Nyt on aika lähteä kaupan kautta matkaan. Loskaa on sen verran ilmassa ja maassa, että pitää hakea vielä tuulilasinpesunestettä mukaan.

Oikein rauhallista ja lämminhenkistä joulua kaikille! Palaan koneen ääreen näillä tietoa 28. päivä jolloin pitäisi ohjelmatiimin kanssa rukata Traconin ohjelmakartta kuntoon. Miehellä tosin on läppäri mukana reissussa, joten jos oikein paha ikävä yllättää, saatan käydä kurkistelemassa internetin ihmemaasa tässä välissäkin.