Koska Viliina kiltisti pyysi, kävimme tänään shoppaamassa muutamia meikkejä ja testasimme kuinka pahasti onnistumme vuoronperään tökkimään häntä silmiin. Homma meni suunnilleen niin, että minä levitin yhden värin, näytin peilistä, kiroilin, levitin toisen värin, näytin peilistä, lääpin sormella ihan minne sattuu levinneitä pois, kiroilin, häivytin näytin peilistä jne. Kun ei ole ammattilainen, toisen naamaan kajoaminen on hermostuttavaa joskin toisaalta palkitsevaakin. Onneksi minun ei tarvinnut yrittää saada aikaiseksi kahta samanlaista silmää vaan parinmuodostus jäi Viliinan tehtäväksi.

Ensimmäinen kokeilu sujui suunnilleen näin:

Käytössä oli Isadoran Eye Shadow Quartet numero 31 Gold, Grimas Eyeshadow/Rouge sävyssä 566 luomivärisivellin ja häivytyssivellin.

  1. Ensimmäisenä luotiin paletin tummimmalla ruskealla muoto varsinkin ulkokulmasta reilusti liikkuvan luomen ulkopuolelle.
  2. Seuraavaksi levitettiin kullanväristä koko liikkuvalle luomelle ja häivytettiin raja ruskean ja kullan väliltä ruskealta alueelta liikkuvalle luomelle päin.
  3. Kolmanneksi levitettiin häivytyssiveltimellä valkoista kulmaluun alle ja vähän matkaa ulkokulman ruskean ympäri.
  4. Viimeisenä lisättiin hieman Grimasin tummanruskeaa ulkonurkkaan ja luomivakoon ja häivytettiin ruskea sisäänpäin.

Seuraava kokeilu oli vähän räväkämmillä väreillä, käytössä olivat Make Up Storen Microshadow sävyssä Olive ja Cybershadow sävyssä Lime, Grimasin Eyeshadow/Rouge sävyssä 487 tummanvihreä ja Isadoran paletin valkoinen. Kuvat ovat turhan keltaisia, limen luonnossa tunnisti vihreäksi.

  1. Limeä levitettiin koko luomelle.
  2. Olive levitettiin ulkokulmasta lähtien reilulle kolmasosalle luomea, taas venyttäen luomipinta-alaa reilusti liikkuvalta luomelta ulospäin.
  3. Olive häivytettiin limen suuntaan ja luomivakoon.
  4. Tummanvihreä levitettiin oliven päälle vajaalle luomikolmannekselle ja häivytettiin oliven tavoin.
  5. Valkoista käytettiin taas kulmaluulle pehmentämään vihreää reunaa.

Tässä on nyt sitten tyttö jolla on "...raskaat, mutta olemattoman pienet luomet". Mitäs sanotte?