Miten kirjoittaminen voikin joskus olla näin hankalaa? Olen tänään päättänyt kirjoittaa, mahdollisesti jopa useammankin tekstin. Kuitenkin välittömästi kun sain kädet näppäimistölle, kädet alkoivat täristä ja kurkkua kuristaa. En tiedä mitä pelkään.

Olen aiemminkin maininnut, etten ole maailman tasapainoisin ihminen. Vaadin itseltäni tietyssä mielessä paljon ja syytän epäonnistumisista ainoastaan ja vain itseäni. Onneton työn-/diplomityöpaikanhaku on ajanut minut taas samaan pisteeseen josta potkin itseäni ylös reilu vuosi sitten. Aamulla ei tekisi mieli nousta sängystä ja pienimmätkin vastoinkäymiset itkettävät.

Välittömästi Traconin jälkeen tuli sellainen olo, ettei minulla ole enää mitään annettavaa kenellekään. Kukaan ei tarvitse minua enkä osaa olla hyödyllinen.

Toivotaan, että vastikään aloitetulla masennuslääkityksellä olisi edes pieni avustava vaikutus nykyisestä olotilasta nousemiseen. Muuten voi olla, että blogin kirjoittaminen jää kokonaan. Jos jokainen teksti aiheuttaa fyysisiä oireita, siitä on vaikeaa nauttia.