Jalat ovat vähän hellinä tämän päivän juoksentelusta pitkin kaupunkia. Enimmäkseen toimin miespuolisen ystäväni shoppailuassistenttina mutta ehdin ennen, jälkeen ja välissä kurkkia naistenosastojen tankojakin. Ne eivät tarjonneet oikein mitään. Sanoin tosin jo jonkin aikaa sitten, että kärsin vaatepläähistä eikä kaupoista oikein löydy mitään kivaa. Olisi vähän pöhlöä odottaa, että hyllyihin olisi salaa hiipinyt ihanuuksia ihan vain aleja varten.

Adattolla olisi ollut yksi kiva graafinen neule mutta se ei kuulunut -50% alennuksen piiriin ja 70 euron hinta yhdessä tämänhetkisen tukkani kanssa riitelevän värin kanssa sai jättämään paidan lopulta tankoon. Harmittaa ihan vähän edelleen, että saman neuleen mustavalkoisesta versiosta oli koot loppu vaikka mielikuvahinta tuplaantuikin. Muuten liikkeessä oli hyvät alet, pienemmät yritykset kun usein pitävät prosenttilukemat vielä tässä vaiheessa vuotta 20-30% tienoilla. KappAhlista ja Lindexistä en viitsi sanoa mitään. Seppälässä oli se yksi aiemmin kuolaamani karvakaulustakki -40%, mutten vieläkään ollut valmis panostamaan siihen.

Eilisilta ja tämä aamu paljastivat, että verkossa asiat ovat vähän paremmin. Torridilla oli alennuksia kautta linjan, mutta erityisesti silmääni pisti tammikuun neljänteen päivään saakka voimassa oleva poistotuotteiden (clearance) -50% lisäale. Koska erityisiä tarpeita ei ollut kuin juhlamekolle ja rahatilanne on mitä on, jätin alen itse ainakin vielä oman onnensa nojaan. Jostain käsittämättömästä syystä kuolasin sieltä hassuja mekkosia eli ehkä on parempikin, etten laittanut tilausta vetämään. Tuo vaaleanpunainen on vainonnut minua jo pitkään. Ehkä se tuo mieleen lapsuuden prinsessaunelmat? Mustasta tulee mieleen Arja Koriseva vuonna nakki kun haaveilin vielä tangokuningattaruudesta.

2187109.jpg2187110.jpg

Yours sensijaan vastaanotti aamulla muutaman tuotteen tilaukseni. Kiitos punnan surkean tilan, koko satsille postikuluineen tuli hintaa 58 euroa. Pitää vain toivoa, että osuin kokoarvailuissani oikeaan. Ainoa heiltä sovittamani tuote on neuletakki kokoa 20-22 mutta sen reilun mallin ja kokotaulukot huomioon ottaen valitsin mekon ja hameen kokoa 24 ja paidan 22-24. Kohdistan myös rintaliiveihin paineita. Pidän kovista kupeista ja kiroan aina liian korkealle ulottuvia keskikappaleita. Noita voisi 9 euron normaalihinnallakin tilata varsin mieluusti jatkossa jos malli on hyvä.

2187146.jpg  2187147.jpg

2187149.jpg2187150.jpg

Mustan määrästä tosin meinaa tulla itku. Juhlavampia mekkoja löytyi varsinkin Igigiltä kyllä väreissäkin,  vihreänä, punaisena ja violettina varsinkin mutta hinta oli moninkertainen tuohon verrattuna. Muuten tarjolla olevat värikkäät vaatteet ovat niin selkeän kesäisiä, että täällä ne joutuu piilottamaan mustan villapaidan sisään jotta tarkenisi. Löysin tänään Sokokselta kuitenkin jotakin pientä karkoittamaan kaamosta. Päähäni ei tunnu sopivan mikään pipa ja yritän siksi kokeilla mitä erilaisimpia eteen tulevia päähineitä. Kuva ei ole onnistunein mahdollinen, mutta makutuomari kertoi tämän olevan jotakin mikä on painettu sanakirjaan kohtaan "herttainen". Pitää metsästää jostakin sopivan värinen lanka ja neuloa tälle huivi kaveriksi.

2187153.jpg
  • angorasekoitehattu 19,90€ Sokos
  • paita Seppälä
  • pitkät helmet pikkusiskon tuliaispaketista
Hatun lisäksi ostin korun sieltä, mistä monet suosikkikoruni tulevat eli KappAhlin lastenosastolta. Kävelen usein naistenosaston läpi puolisokeana ja silloin aikuisten korutkin jäävät huomiotta. Tampereella KappAhlin XLNT on sijoitettu yläkertaan lastenosaston viereen ja päädyn ajoittain hipelöimään lasten koruja. Niissä on välillä hassut mittasuhteet, tämäkin kissa roikkuu 80 cm ketjussa. Näillä kerroilla korut kulkeutuvat usein mukanani kotiin. Panta on erillinen punainen ketju jossa  heiluu pieni punainen kivi.

2187180.jpg
  • kissakoru 4,90€ KappAhl