Kuoro järjesti tänään kyykkäkarsinnat jonne olin lupautunut ystäväni pariksi. Tämä tarkoitti sitä, että aamulla piti lurauttaa terästettyä teetä termoskannuun ja tunkea kannu villasukkiin, pukea kaikki kaapista löytyvät lämpimät villavaatteet päällekkäin ja suunnistaa Michelin-miehenä kohti kenttiä.

Meille sattui melko kovatasoinen alkulohko mutta jollain ihmeen kaupalla onnistuimme viskelemään karttuja toisen sijan arvoisesti. Joitakin tunteja myöhemmin selvisi, että olimme kaikista lohkoista paras kakkonen joten pääsimme finaalipeleihin ykkösten kanssa. Siinä sitten taisi käydä niin, että tulimme kaikenkaikkiaankin toiseksi. Se tarkoittaa, että taidan sittenkin osallistua ystävänpäivän suurtapahtumaan vaikkei alunperin ollut tarkoitus. Saa nyt nähdä ketä joukkueessa lopulta pelaa, olin kärkikuusikosta ainoa joka pystyi sanomaan olevansa käytössä. Loput olivat jo lupautuneet toisiin joukkuisiin tai ovat poissa paikkakunnalta.

Milläköhän sitä lahjoisi tuomareita tällä kertaa? Pojat ovat parempia pitämään huolta juomapuolesta, joten minun harteilleni jäänee ruoka. Mikä on pientä, kylmänä syötävää ja repussa kuljetettavaa?

Muuten viime viikko meni lähinnä tenttejä valvoessa. Kun pääsin omaan tenttiini lukemisesta eroon, jatkoin aiemmin esittelemääni projektia. Pallot ovat lisääntyneet sitten edellisen kuvan, mutta muutama lojuu vielä pussissa vaikka päällystystä. Aiemmin mainittujen lankojen lisäksi käytössä oli Seitsemää veljestä,kaksinkertaista Nallea ja kaksinkertaista Sisua. Vasemman reunan sinivihreä on Schoeller+Stahlin Odessaa. Puikkoina olivat 4 mm sukkapuikot. Isoimpaan kokoon ei riittänyt enää viisi puikkoa vaan tarvittiin yhdeksän.

Samantyyppisesti valmistui tämä pikkukaveri. Se on neulottu 4,5 mm sukkapuikoilla kaksinkertaisesta herneenvihreästä Seitsemästä veljeksestä ja 4 mm puikoilla kaksinkertaisesta valkoisesta Nallesta. Täytteenä on keskiosassa 10 cm halkaisijaltaan oleva styroxpallo ja päissä ja hampaissa vanua. Suu on kaksinkertaista Isoveljeä joka on huovutettu kiinni uudenuutukaisella neulaimellani. Se on käteväntuntuinen vekotin. Kuka tietää mikä tämä otus on?