Päivärytmistä alkaa huomata, että Traconiin on vain kaksi viikkoa. Olen juoksennellut pitkin ja poikin ja suurin osa vapaasta ajasta tuntuu kuluvan puhelimessa, irkissä tai sähköpostia kirjoittaessa. Toki välillä on vapaatakin aikaa mutta tuntuu siltä, että conitea oikein yrittää pitää minut erossa blogista. Joka kerta kun alan kirjoittaa alkaa jokin Säätö.

Nyt pidän vapaapäivän, olemme piakkoin suuntaamassa nokkamme kohti Helsinkiä ja Akateemisen roolipeliexcursion ensimmäistä osiota. Alter Ego ja ORC järjestävät päivän ohjelman ja illan saunomiset. Huomenna olen toivottavasti joko onnellisen krapulainen tai muuten huuhtonut stressin mielestäni. Toivotaan, että suunnitelmat pitävät paikkaansa ja ehdin keskittymään tähän enemmän kuin aamupöpperössä vietetyt 8 minuuttia.

Meille tuli eilen tuollaisia palleroita. Pienempi on kaksinkertaista Kitten Mohairia 4 mm puikoilla, isompi Novitan Huopasta 4,5 mm puikoilla. Sisällä on styroxpallot. Noita pitäisi tehdä vielä 11 kolmessa eri koossa. Näette myöhemmin mitä niistä syntyy.