Puikot eivät ole pallojen jälkeen juuri kutsuneet, mutta eilen oli tarve näpertää jotakin pientä samalla kun zombeili television vieressä. Kaivoin esiin kerän vedenvihreätä Kitten mohairia ja pyörittelin sitä kädessäni. Huiviin yksi kerä olisi ollut turhan vähän, baskeri ei tuntunut hyvältä ajatukselta ja kämmekkäisiin lanka oli turhan pörröistä.

Lopulta Stitch'n'Bitch-Koukussa pullautti kätköistään Kukkia ja sidontaa -laukkuohjeen. Seurasin ohjetta noin suunnilleen ensimmäisen rivin verran, joskin seuraavat rivit luultavasti menevät pitkälti samalla lailla kuin päädyin tekemään. Suorakaiteen virkkaaminen puolipylväillä kovin monella tavalla olisi haastavaa.

Lankaa kului noin 40g itse pussiosaan ja muutamia grammoja kukkaseen.  Kukkaan kului myös muutama gramma valkoista Hahtuvaista. Koukku oli 4 mm. Jälkeenpäin ajatellen 3,5 mm koukulla olisi tullut vähän napakampi lopputulos. Vuoreksi käytin pienen palan kuviollista silkkiä. Täytyy vielä miettiä tarvitsisiko tuo nepparin tai jotakin vastaavaa kiinnitykseen vai selviäisikö se kokonaan ilman.

Kukka näkyy vähän huonosti kuvassa, värit tahtoivat latistua hämärässä. Keskusta on huovutettu Hahtuvaisesta ja Kitten-kiekurasta neulaimella. Sen jälkeen virkkasin erilliseen lenkkiin terälehtiä, kiristin lenkin vähän keskusosaa pienemmäksi ja kiinnitin sen muutamilla pistoilla keskustaan.

Lopulta ompelin koneella silkin pussiksi ja kiinnitin sen käsin vuoriksi reunoistaan ja kulmista.