Ajattelin ensin kettuilla koko viikonlopun, mutta toisin kävi. Lauantain meikistä tuli kyllä kettu, mutta sunnuntaina lähdin pupulinjalle ostettuani Genrewearin hilpeän ADHD-pupupaidan.

1782873.jpg

1782874.jpg

Kettumeikissä yläluomen rajaus on tehty ensin Lumenen Eyebrow Graphics -kulmakynällä, väri vaaleanruskea. Sekä ylä-, että alaluomella on sisäkulmassa Evelinen 3D Effect -luomiväriä, vaaleankeltainen sävy 406. Jos joku muukin on sormeillut ja harkinnut Evelinen halpisluomivärejä, kerrottakoon, että ihan kelvollisia tuotteita ovat hintaansa nähden. Väriä saa irti riittävästi, mutta ihan kevyen jäljen aikaansaaminen onkin jo vaikeampaa. Hiukkaskoko on melko suuri laadukkaampiin luomiväreihin verrattuna. Liikkuvan luomen keskiosassa on Make Up Storen Cybershadow, sävy Ra ja ulkonurkassa sekä vaossa Make Up Storen Microshadow, sävy Sunrise. Yläluomella on ulkonurkassa varjostuksena lisäksi Body Shopin Shimmer Cube, sävy Choc Chip. Kulmaluulla on Goshin Effect Powder, väri Golden Gate. Ripsivärinä Diorshow, Black Out. Nähtävästi tämä oli suhteellisen onnistunut, sillä jouduin useampaan otteeseen kertomaan varsinkin ihanaisen Sunrisen nimen uteliaille.

Kuten aiemmin mainitsin, sunnuntaina oli pupuilun vuoro. Olen karsastanut kaikkia mahdollisia punaisia silmämeikkejä pitkään, mutta vähän aikaa sitten sorruin pinkkiin.

1782875.jpg

1782876.jpg

Rajauksena on kestosuosikkini Lumenen Eyegraphics Pohjantähkiö. Sisänurkkaan levitin Evelinen 3D Effectin vaaleanpunaista, väri 404. Lopulle liikkuvalle luomelle tuli Biothermin Play on -sarjan pinkki, 320. Levitin häivyttämisen jälkeen kevyellä kädellä vaaleanpunaista myös pinkin päälle helmiäisen vuoksi. Varjostuksena ulkonurkassa ja luomivaossa on Biothermin Play on -sarjan umh, mahdollisesti munakoiso, väri 330. Kulmaluulla on  Tigin  4-Play Controversy-paletin  vanilja.  Saa muuten veikata mikä väri  paletista tulee kulumaan loppuun ensimmäisenä. Väsäsin sunnuntain meikkini Tampere-talon vessassa pikkupaniikissa, joten en siinä välissä jaksanut kikkailla uudenuutukaisen Diorshown jättimäisen harjan kanssa vaan viimeisiään vetelevä Masterpieceni sai kelvata. Täytyy sanoa, että vaikka Diorin Maximeyesin harja oli tuuhea, niin Diorshow vie koon ihan uuteen ulottuvuuteen. Varsinkin alaripsillä tottumaton käsi sottaa vielä turhan helposti. Toivottavasti harjoittelu tekee mestarin.