Minun piti kirjoittaa jotakin tähän suuntaan jo eilen, mutta tänään sain varmistuksen epäilyksilleni. Minulla on akuutti vaateapatia. Joko se, tai kaupat eivät vain tahdo myydä minulle mitään. Vietin lauantain ja tiistain ystäväni kanssa shoppailemassa, enkä sortunut kummallakaan reissulla ostamaan yhtäkään riepua itselleni. Tämä on historiallista.

Tänään kävin pikaisesti Seppälässä jonkun vähän juhlavamman toivossa, mutta vaikka koko kauppa kiilsi ja kimalsi, löysin yhden ainoan topin sovitettavaksi ja senkin hylkäsin mustan värin vuoksi. Muutenkin nauratti kun muu kauppa on juhlaloistossa niin Great Girls -osastolla mallinukeen kaulaan oli heitetty helmet paitapuseron seuraksi.

Eräs pari viikkoa sitten sovittamani takki kyllä vieläkin kummittelee mielessä, mutta en taida kuitenkaan olla tarpeeksi innoissani siitä pulittaakseni 90 euroa. Turkikset, aidot tai keinotekoiset, eivät ole olleet minun juttuni sen jälkeen kun kymmenvuotiaana luovuin pinkiksi värjätystä turkispannastani. Tässä on kuitenkin jotakin, joka kiinnitti huomioni.

2077634.jpg

  • takki 89,90€ Seppälä
Eilen neuletapaamisessa joku kävi huikkaamassa, että lukee tätä mutten sitten saanut selville kuka oli kyseessä. Jos tunnistat itsesi, sanopa hep! Ennen tapaamista nautin teestä ja pulinasta Hehkuvaisen kanssa ja sain hankittua kasan uusia muovinkappaleita. Vanhoissa on selkeästi joku vika, sillä lauantai-iltainen lohikäärme pääsi tappamaan meistä kolme! Paita on kuvan valheista huolimatta ruskea.

2077708.jpg2077710.jpg

  • paita By Nykänen & Frigren 9,90€ (ovh.14,90€) Seppälä (XL)
  • slipoveri Lindex
  • farkut KappAhl
  • kaulakoru KappAhl
Tämänhetkinen laulava taistelijani käyttää näistä lähinnä kaksikymmensivuisia, kahdeksansivuisia ja kuusisivuisia. Noppia ei voi ikinä olla liikaa, tosin totesin tarvitsevani uuden noppapussin. Vanha pullottaa niin, että jouduin karsimaan sisältöä.

2077738.jpg

2077747.jpg