Monien muiden tavoin minäkin ajattelin pukeutua pinkkiin perjantaina. Sain hätäisen viestin yöllä tulla tuuraamaan ex-työpaikkaani ja totesin, että liiviliikkeessä jos missä on hyvä osallistua rintasyöpäkampanjointiin. Vaaleanpunainen vain oli helpommin sanottu kuin tehty. Löysin kaapistani muutaman huivin, sukkahousut, muutaman topin ja tietysti alusvaatteet. Tietenkään mikään niistä ei sopinut yhteen keskenään. Lopulta tyydyin alusvaatteisiin ja sukkahousuihin ja terästin asennetta silmämeikillä ja tuoksulla.

1961966.jpg

  • Forever and ever Dior: karkkituoksu vaaleanpunaisessa pullossa
1961973.jpg1961980.jpg

  • tunika KappAhl XLNT
  • sukkahousut Seppälä
  • kengät Shoe Stop
Sateenvarjokuvioinen tunika on vähän hankala vaatekappale. Se on inan liian juhlavaa ja ohutta materiaalia arkeen. Uskalsin ensimmäistä kertaa pukea sen mekoksi, yleensä alla on ollut mustat housut. Pidän printistä kovasti sen levottomuudesta huolimatta, eivätkä hihansuiden hassut röyhelöt ole enää häiritsevät kuten ostaessa.

Ulkona oli sen verran vilpoista, että vaihdoin työpäivän päätteeksi pikkukengät saappaisiin. Taisin arvata ennalta, että iltapäivään kuuluu muun muassa uskomaton kissanpennunmetsästys Keskustorin parkkipaikalla. Konttasin takapuoli pystyssä houkuttelemassa pienenpientä hädissään huutavaa eläintä pois auton alta. Lopulta pikkuinen saatiin turvaan äidin kaulahuivin sisään jossa se tärisi hetken viiksikarvat voissa ennenkuin Boondock'sin setä tuli hakemaan sen ja vakuutti meille, että karvakerälle löytyy koti. Olisin tuonut reppanan meille, mutta valitettavasti vuokrasopimuksemme kieltää eläimet.