Ainakin Joulupukin mielestä olin ollut jokseenkin kiltti, paketteja kun oli yllättävän monta. Monesta tuli lähinnä suklaata,  mutta oli siellä toivomuslistallani olleita juttujakin. Ensimmäisen paketin jouduin kuorimaan kääreistään jo ennen joulua kun vanha hiustenkuivaajani antoi sähköiskuja sormille. Uudella BabyLissillä kelpaa hurrutella aamuisin.

Pikkuveli oli luvannut hankkia pyytämäni Rajattomien Queen -levyn joten miehelle olisi listan mukaan jäänyt jäljelle Emma Salokoski Ensemble. Pääsi kuitenkin käymään niin, että hän oli keksinyt vielä paremman levyn. Olen huono seuraamaan musiikkimaailmaa ja KT Tunstall oli minulle Idolsiin asti täysin tuntematon suuruus. Annan hieno Suddenly I See -veto kuitenkin houkutteli kaivamaan enemmänkin esille ja herranjestas se nainen osaa! 

Miniatyyrituoksuista ei osunut pakettiin mikään toivelistassa mainitsemistani, mutta Kenzon tuoksut otettiin vastaan vähintään yhtä innokkaasti. Amour ja L'eau par Kenzo ovat ehdottomia suosikkejani jo entuudestaan. Tästä setistä Summer ja Jungle vaativat vähän totuttelua. Harvoin hajuvesiä käyttävänä pyysin tarkoituksella pikkiriikkisiä pulloja jotta saisin tyhjennettyä ne ennen parasta ennen -päiväystä. Kosmetiikkaan liittyen sain toisenkin tervetulleen lahjan jonka johdosta taidan ottaa huomenna  puhelimen kauniiseen käteeni ja tilata kasvohoidon. Honey Junkien välittämä tarjous vaikuttaa houkuttelevalta.

P.S. Sain myös Egotripin Maailmanloppua odotellessa -levyn. Olenko jotenkin huono tai rikkinäinen otus kun minusta se on tylsä? Egotrippi on aikaisemmin ollut yksi ehdottomia suosikkejani.

*Otsikon lainaus Jonna Tervomaan Tänään lähdetään.