Päivän päässä pyörivä kipale on Don Huonojen Sirkuksessa.

Oli hassua katsella bussimatkalla pysäkkien kesäisiä mainoksia kun nenänpää palelee ja julisteiden vieressä kohoilee lumikukkuloita. Ei ihmetytä, että kuulin eilen maaliskuun olevan vaatemyynnille vuoden hiljaisinta aikaa. Ihmiset ovat juuri täydentäneet varastojaan alennusmyynneissä, koko kevät/kesävalikoima ei ole vielä saapunut hyllyihin ja uusien lämpimien vaatteiden ostaminen tuntuu hölmöltä kun käyttöaikaa on jäljellä enää muutamia viikkoa.

Aamuinen pyörähdys vaatehuoneessa todisti, että vaikka mitä tekee kuitenkin mieli. Joko uutta tai vanhaa joka on talven aikana hautautunut keon alimmaiseksi. Kaikki muut himot ylittää röyhelöhameet. Tahtoisin yhden, jossa olisi yksivärisiä kaistaleita sateenkaaren väreissä, yhden hempeän ja läpikuultavan, yhden ainakin osittain pikkukukallisen maalaisromanttisen ja... Parin viikon takainen Sinfest vielä vahvisti tätä röyhelöhimoa.

 

  • rypytetty pinkki hame 49,90€ Ellos
  • turkoosi hame 29,90€ H&M BiB

 

  • violetti Nanatte -mekko 49$ b&lu
  • musta Catalina -mekko 52$ b&lu

Se oma vaatehuone tarjosi valitettavasi vain yhtä mustaa röyhelöhametta ja sekin näyttää harvinaisen hölmöltä talvitallukkaiden kanssa. Niinpä nappasin päälleni jo aiemmin nähdyn viimeaikojen luottopaitani. En olisi koskaan uskonut, että kiintyisin näin paljon kukkakuosiseen vaatekappaleeseen. Tunika on sukeltanut päälleni useampaan kertaan jopa vähän kylmänä ja nihkeänä suoraan pyykkinarulta. Saa nähdä kauanko se kestää tälläistä pesutahtia.

  • tunika 11,45€ (ovh. 34,90€) KappAhl XLNT
  • housut 49,90€ KappAhl XLNT
  • rannekoru ja korvakorut omia tekosia

P.S. Minun pitänee perustaa uusi kategoria luultavasti jossain vaiheessa lisääntyviä häähöpinöitä varten. Tänään tuli varattua kirkko.