2145076.jpg

Häistä ei oikeasti ole vielä kuin pieni aavistus (eli kihlat ja joku satunnainen päivämäärä jonka toteutuminen ei ole sanottua) mutta koska vanhempien lomareissu nyt sattuu suuntaamaan silkin luvattuun maahan he kehoittivat minua valitsemaan puvun värin jo tässä vaiheessa. En tahdo aivan valkoista pukua, koska neitsyyteni ja puhtoisuuteni on kyseenalainen mutten syystä tai toisesta innostu nykyään suosituista valkoisen ja räväkämmän tehostevärin liitoistakaan. Liitän alitajuisesti hääseremoniaan pehmeitä, vaaleita sävyjä. Niinpä äidille lähtee ohjenuoraksi hailakan vihreät ja kermanvaaleat läntit Tikkurilan värilastuista. Vaalean ei välttämättä tarvitse olla yksivärinen, joten punertavat ovat mukana ohjaamassa jos käteen sattuu jokin kaunis kuviollinen kangas jonka kuviointi on jotakin muuta kuin vihreää tai beigeä.

Kommenteissa kaivattiin lisää vaateaiheisia kirjoituksia. Joulunalusaika ei vain minulle koskaan ole ajankohtainen pukeutumisen suhteen. En viitsi mennä kiertämään täpöten täysiä kauppoja uusien ideoiden toivossa. Osaksi ruuhkan vuoksi, osaksi siksi, että samojen rättien tietää olevan alessa muutamaa viikkoa myöhemmin. Viimeiseen liittyy kuitenkin se pahin. Kun erehtyy odottamaan että sama vaate olisi alessa sitä ei varmasti enää löydy ja taas harmittaa. Lisäksi joululahjat syövät kaiken käytettävissä olevan rahan ja energian.

Olen viettänyt suurimman osan joulukuuta kotona, sillä koulua on muutama hassu tunti viikossa. Siksi on ollut helppoa pukeutua farkkuihin ja ensimmäisenä kaapista käteen osuvaan trikoopaitaan. Ette varmasti ole nähneet jokaista paitaani, mutta tuntuu, ettei niissä yhdistelmissä ole riittävästi sisältöä. Muutama ihan kivakin päivän asu tosin jäivät bloggaamatta kun olin onneton hukannut kameran laturin.

Tänään menen toimittamaan vanhemmille joululahjat ja nuo värilastut punaisessa pörhelössäni. Rakastan tuota neuletta ja itkin jo karvaita kyyneliä kun vahingossa heitin sen pesukoneeseen. Pelkäsin menettäneeni sen iäksi. Pesukoneeseen heittäminen ei itseasiassa ollut vahinko sinänsä mutta unohdin lukea ohjeen joka kertoi, että neule on 80% angoraa/20% polyamidia ja kestää vain käsinpesun. Onneksi se pienen venyttelyn jälkeen palautui alkuperäiseen kuosiinsa.

2145224.jpg2145225.jpg

  • neuletakki Janina F 2€ kirpparilta (alunperin 28,90€ Vapaa Valinta) (XXL)
  • trikoopaita By Nykänen & Frigren 9,90€ (ovh.14,90€) Seppälä (XL)
  • housut 10€ (ovh 69€) Adatto
  • helmet Seppälä