Kolmoispisteen Peppis haastoi minut esittelemään minulle mieluisia koruja. Koska oma korulaatikko tuli esiteltyä jo aiemmin ja lähes kaikista uusista lisäyksistäkin on vilahtanut kuva jossakin postauksessa, uhrasin haasteelle Polyvoreneitsyyteni ja kasasin kollaasit tällä hetkellä silmää miellyttävistä koruista.

Kaulakorut

Kaulakorut olivat kaikkein hankalimpia valittavia. Pidän värikkäistä pitkistä  helmistä joko moninkerroin tai solmulle kietaistuna. Riipuksista suosikkejani ovat yksittäiset suuret riipukset ja monesta pienemmästä koostuvat röykkiöt. Vierastan paljon keskikohdasta sivuille päin kiinnittyviä riipuksia tai ketjuja.
Kesäranteet

Rannekorujen valinta sensijaan ei ollut ollenkaan vaikeaa. Moninkerroin, paljon ja värikästä. Rannekoru on suosikkiasusteeni arkisin.
Korvakorut
Korvakoruihin pätee melko samanlaiset kriteerit kuin kaulakoruihin. Vähän  roikkuvat, kevyet helmikorvakorut ovat kauniita eivätkä revi jo ennestään suuria reikiäni isommiksi. Parasta on, jos onnistuu löytämään toisia ja kolmatta reikää varten samaa tyyliä olevat pienet napit.
Sormuksia

Käytän sormuksia hirveän vähän. Syy on yksinkertainen, näihin nakkisormiin ei niin vain löydy söpöjä rihkamasormuksia ja aitoihin budjetti ei taivu. Jos löytäisin jostakin sopivaa kokoa olevan tämäntyyppisen kukkasormuksen, siitä tulisi varmasti ainakin tämän kesän kestosuosikki.

Haaste on kiertänyt sen verran kauan, etten nimeä ketään. Napatkoon mukaansa ken innostuu huokailemaan nättien korujen perään.