Peilistä katsoi aamulla jokseenkin eri värinen Elina kun vielä muutama päivä sitten. Pelkäsin rusketuksen olevan tänä vuonna toiveajattelua kun en menekään ulkotöihin, joten tavallaan olin iloisesti yllättynyt kunnes muistin päivetyksen aiheuttaman jokavuotisen riesan: talven meikkivoide on auttamattomasti liian vaalea ja uuden ostaminen lähes mahdotonta kun väri vaihtelee varsinkin alkukesällä päivittäin. En ole vielä yhtenäkään kesänä onnistunut löytämään toimivaa ratkaisua. Viime vuonna päädyin hankkimaan kaksi saman sarjan eri sävyistä meikkivoidetta ja sekoittelemaan niitä sopivissa suhteissa keskenään. Värin kannalta se toimi hyvin mutta harmitti kun varsinkin tummasta purtilosta päätyi suurin osa sisällöstä roskiin poskien kalvetessa syksyllä.

Onko teistä joku onnistunut ratkaisemaan ongelman tehokkaammin? Ja ennen kuin ehditte huomauttamaan, koko kesän kulkeminen meikittä ei ole vastaus. Oletteko löytäneet sopivan kameleontin meikkivoiteen joka sulautuisi omaan ihoon päivetyksestä riippumatta? Olisiko mineraalipohja varteenotettava vaihtoehto?

Mieleni tekisi muuten vain kovasti kokeilla Maybellinen "sitä johon voi upottaa golfpallon" -meikkivoidetta vaikka kuinka tiedän sen olevan huuhaata. Mainos on vain niin kovin houkutteleva.