Sain jokin aika sitten vihdoin aikaiseksi käydä Nelliinan vinkistä Naamiohuveissa ostamassa elämäni ensimmäiset Grimas-meikit. Olin toki aikaisemmin käyttänyt heidän kasvomaalejaan milloin mihinkin naamioitumistarkoitukseen, mutta varsinaiset meikit olivat minulle vieraita. Nyt alan taipua sille kantille, etten osta enää muita luomivärejä jollei se rajoitetun värivalikoiman vuoksi ole tarpeen.

Valikoimassa on muistaakseni 141 väriä joista 36 on helmiäisiä. Sekä matta-, että helmiäisvärejä voi käyttää kuivana ja kosteana ja osa mattavärien sävyistä sopii myös poskipuniksi. Yksittäisen mattanapin hinta oli 6 euroa ja helmiäisen 6,80 mutta jo neljän napin paletissa yksittäisen värin hinta laski noin viiteen euroon. Paletteja oli 4, 6, 12 ja 24 värille, jotka sai valita itse koko valikoimasta. Kokeiltavaksi valitsin kolme helmiäisväriä ja yhden matan.

1962118.jpg

 1962154.jpg

  • Grimas pearl eyeshadow 740 (vaaleanvihreä), 734 (vaaleansininen), 733 (tummansininen) ja Grimas eyeshadow/rouge 487 (tummanvihreä)
Tavallaan pidän pakkauksistakin, tavallaan en. Kun napit on kiinnitetty palettiin, niitä on helppo käyttää kotioloissa. Paletti on jo neljällä napilla verrattain iso, joten se ei sovi mukanakuljetettavaksi. Käsilaukun pohjalle sujahtaisi helpommin napeista koottu torni, mutta sitä on inhottava alkaa purkamaan yleisövessassa. Epäilen muutenkin tornin kasassapysyvyyttä ja yksittäisten nappien korkkien paikallaan pysymistä hetken käytön jälkeen.

1962127.jpg

Myyjä kehoitti levittämään helmiäisvärit aplikaattorilla tai sormin, mutta vallan hyvin siitä selvisi siveltimelläkin. En onnistu töppösormillani kuin sottaamaan ja pitkävartinen aplikaattori on edelleen ostoslistalla. Luomiväripakkauksissa mukana tulleilla töpöttimillä en suostu edes kokeilemaan. Tänään silmiin pääsivät siniset sävyt, vihreät saavat vuoronsa myöhemmin.

1962184.jpg

1962186.jpg

Aivan sisäkulmassa on pohjalla yhden Bella Oggi-paletin helmiäisvalkoista. Sen päälle levitin noin 2/3 sisäkulmasta päin vaaleansinistä ja lopulle luomelle tummansinistä. Aivan ulkonurkassa ja luomivaossa on varjostuksena Tigin 4-Play Controversy-paletin tummanharmaata ja kulmaluulla saman paletin vaniljaa. Alaluomella on rajaus Rimmelin valkoisella Soft Kohl Kajal Eye Pencilillä. Ripsivärinä Diorshow Black Out. Tuo ripsiväri tuntuu muuten olevan loppumaisillaan kahden kuukauden käytön jälkeen. Luulisin sen olevan lähinnä suurikokoisen harjan vaikutusta. Yleensä saan heittää ripsivärini pois kuivumisen tai henkilökohtaisen parasta ennen päiväyksen takia ennen tuotteen loppumista.

Nyt lähden testaamaan kuinka silmämeikki selviää Bollywood-tunnista. Sen jälkeen uskallan antaa lopullisen arvioni.

EDIT: Meikki kesti hikisen tunnin erittäin hyvin. Jälkeenpäin sitä jopa kehuttiin ja kyseltiin merkkiä. Voin siis lämpimästi suositella näitä luomivärejä.