Olen jo jonkin aikaa seurannut muutamaakin haasteblogia mutta syystä tai toisesta en ole uskaltanut osallistua vielä yhteenkään haasteeseen. Nyt oli pakko, sillä silmäkulmassani kökötti tulostinkokeiluna printattu Gina K.:n 100% Sweet -setin vaaleanpunainen Cupcake-paperi samaan aikaan kun luin tämän viikon P*skateluhaastetta. Sen pastellimpaa ei juuri olekaan. Valitettavasti en enää löytänyt kyseistä settiä verkkokaupasta. 

Vähän aikaa mietittyäni totesin, ettei varastoissani oikein ollut sopivia leimoja eikä mitään muutakaan mukavaa leivonnaisten kaveriksi. Niinpä tästä tuli elämäni ensimmäinen lähes pelkästään digitaalisista elementeistä kasattu kortti. Päädyin tulostamaan kuppikakkujen kaveriksi saman setin jätskitötteröpaperin ja lataamaan Mujka Designin karkkileimat ja Clip Art & Scrapin Alice Tribute -leiman My Graficosta. Siellä kannattaa muuten välillä käydä kurkkimassa, jo pelkästään Freebies-osastolla on valtavasti kaikkea kivaa.

Lisäsin leivonnaisten päälle nonparelleja Pebeon vaaleanpunaisella Gloss touch - ja turkoosilla Crystal touch -maalilla. Karkit ja Liisan väritin ProMarkereilla joiden päälle lisäsin muutamiin kohtiin kimallusta Sakuran Clear Star -Gelly Rollilla. Salama tunkeutuu muuten ilkeästi tussikerrosten läpi. Tällä kertaa harmittelin Liisan laikukkaan näköistä tukkaa. Luonnossa aivan siististi blendatut rajat paljastavat salamavaloissa sisällä piilevän rumuutensa. Pitäisi kai opetella saamaan inspiraatioita muulloinkin kuin yöaikaan niin ei olisi tätä ongelmaa.

Jos nyt vielä mainitsisi, että olen aivan koukussa Tiimarin myymiin Craft Lover -nauhapakkauksiin, joista tässä käytin itseliimautuvaa pinkkiä organzanauhaa ja lopettaisi sitten jaarittelun.