On harvinaista, että kaapista on sellaiset perustarvikkeet kuten sokeri ja jauhot lopussa samaan aikaan. Meillä syötiin tällaisen tilanteen vuoksi illalla tomusokerilla maustettuja melko munaisia lettuja. Ylimääräinen muna taikinassa paikkasi kuin paikkaisikin vajaaksi jääneen jauhomäärän. Letut olivat makoisia Ekströmin vanhanajan mansikkahillon kera.

Muuten olen viettänyt ison osan päivää asioiden parissa, joista en pidä. Kävin useammassa vakuutusyhtiössä pyytämässä tarjouksia ja minulta kyseltiin asioita joihin en osannut vastata. Tästä syystä vähän pelkään kaikkia virastoja. Jostain syystä kuvittelen, että kaikki muut automaattisesti tietävät kaikki asiat joita voitaisiin tarvita kussakin tilanteessa.

Kävin tosin ihan vähän Sokoksen alessa hiplailemassa meikkejä. Jätin säästösyistä kaikki sormia syyhyttäneet Make Up Storen luomivärit sinne, mutta muutama GOSHin Effect Powder oli taas pakko poimia mukaan. Olen aiemminkin tainnut mainita, että ne pysyvät mukavasti luomella ja ovat yllättävän monikäyttöisiä. Näistä aleista haalin jo aiemmin edellisessä meikissä käytetyn pinkin Effect Powderin ja kaksi ihanaa Make Up Factoryn huulikiiltoa jotka Kicksin tytöt olivat kaivaneet alen kunniaksi jostakin varastosta. Merkin valmistus on siis jo lopetettu ja harmittelin sitä aiemmin, koska yksi aiemmin ostamani huulikiilto nousi suosikikseni juuri ennen sarjan katoamista.

Olen jo kelinkin vuoksi jumittunut farkkuihin. Niiden seuraksi pääsi edelliseltä KappAhlin reissulta 25% kanta-asiakasalelapun voimin ostettu tunika. Se on taas vaatteita jotka tunnistaa kilometrin päästä KappAhliksi mutta se ei harmita näin mukavan, tyttömäisen ja ilmavan vaatteen ollessa kyseessä. Jouduin taas kerran toteamaan, että rintani vaativat heidän mitoituksellaan koon 56. Rehellisyyden nimissä kaappasin kaapista vielä violetin pitsineuletakin tuohon päälle juuri ennen lähtöä, mutta se ei enää ehtinyt kuvaan.  • tunika 34,95€ KappAhl XLNT
  • farku Ella 15€ (ovh. 84,90€) NP
  • äänirauta kaulassa joululahja mieheltä