Mietin otsikkoa ja pieni pääni kävi kanssani suunnilleen tällaisen vuoropuhelun:

P: "Vesi on märkää"
E: "Eikös tuo nyt ole vähän tylsä otsikko?"
P: "No miten olisi vesi on märkää?"
E: "Sähän just sanoit ton. Keksi jotakin keväistä."
P: "Lumi on märkää."
E: "Sulaessaan juu. Eikö nyt kuitenkin päästäisi yli tuosta märästä?"
P: "Kevät tuli lumi suli lumen alta esiin tuli BÄTMÄÄÄÄN!"
E: "Eh."

Uimahalli aiheuttaa selvästi käsien rypistymisen lisäksi myös hieman aivojen rypistymistä. Tai mahdollisesti turpoamista. Polskuttelin taas hassunkurisessa mammauikkarissani koska kauppa ei vain tahdo myydä minulle uutta kokouimapukua.  On epätavallista minulta toivoa pidempiä tai kapeampia mitoituksia mutta uimapukujen kohdalla teen poikkeuksen. Vaihtoehtoisesti siirryn takaisin aiheuttamaan paheksuvia katseita bikineissä.

Vesileikkien jälkeen piti hoitaa asioita keskustassa. Parkkeerasin sopivan kauas kohteestani jotta Puutarhakadun kolmikko, DeTyyli, Adatto ja Lorella, olisivat sopivasti matkan varrella ja saisin tekosyyn pyörähtää tarkastamassa kevään uutuuksia.

Adatto näytti hyvältä, heti ovesta sisään astuessani näin keltaista, punaista, oranssia, vihreää, sinistä ja muita ihanan kesäisiä värejä.  Varsinkin räväkät keltaiset printit yllättivät positiivisesti.

DeTyylillä oli ässä hihassaan. Olette varmaankin huomanneet, että Signature Experiencen neuleet ovat himottaneet minua lähiaikoina enemmänkin kuin sen yhden ostamani verran? Olin jotenkin onnistunut välttämään tanskalaismerkin kaikki muut vaatteet ja nyt ne iskeytyivät verkkokalvoilleni.

Kokoja on lähes kaikissa malleissa 3XL:ään saakka ja useimmissa sovittamissani se riitti minulle. Harmillista, että puoli kaupallista kivuuksia tulee vastaan juuri nyt kun taloustilanne on mitä on. Tosin huominen voi tuoda hyviä uutisia tullessaan sille rintamalle. Pitäkäähän peukkuja!

  • neuletakki äidin kaapista
  • t-paita 14,90€/2kpl H&M BiB
  • farkut Ella 15€ (ovh. 85€) NP
  • kaulakoru omaa tekoa

Päivän jumitusasusta on sanottava, että Nelliina ja HoneyJunkie ovat päässeet selvästi vaikuttamaan johonkin mieleni sopukkaan. Olen nimittäin kaivanut nyt jo useampana päivänä kaapista H&M:n perust-paidat jotka ovat olleet hyllyllä rypistymässä suunnilleen siitä saakka kun ostin ne.

P.S. Jos olette olleet yhtä hitaita kuin minä ja tämä ihanainen blogi on jäänyt tähän asti huomaamatta niin käykää ihmeessä kurkkaamassa!