Kuumeen vakavuus on niin ja näin, mutta ainakin se ajoi minut illalla kotiutumaan ajoissa Hidoin ja HeNTAin pikkujoulusaunalta ja tänään se yrittää vetää minua nukkumaan vain muutaman tunnin hereilläolon jälkeen. Perinteinen tenttiviikonjälkeinen räkätauti siis on vihdoin ottanut minusta otteen. Toivottavasti se häviää pian, sillä sunnuntaina on kenraaliharjoitukset ja tiistaina joulukonsertti. Teekkarikuorolla on tänä vuonna kaksi joulukonserttia, tervetuloa kumpaan tahansa! Meitä voi kuulla myös Tampereen keskustan tavarataloissa lauantaina 13.12. klo 12-16 Moron joululaulukilpailun merkeissä.

Yksi piristys tähän päivään saatiin kun kävin hakemassa postista Lämmin ajatus -vaihtopakettini. Judiuni oli lähettänyt minulle aivan ihanan paketillisen vaikka ja mitä. Sisällä oli lapaset, vyyhti oranssia Vuorelman Vetoa, pirtsakka Pikku Myy -magneetti, chilisuklaata, Tiernapojan teetä, Pentikin ponteva piparkakkupoika ja iloinen pelastaja -heijastin. Kuva vetää värejä vähän punaiseksi, mutta kyllä ne tumput ovat oikeasti oranssi-ruskeat ja lanka oranssia.Lapaset ovat aivan ihanat ja mahtuvat jopa lapiokäteeni, vaikka ovatkin vähän napakat. Eiköhän nuo tuosta vielä vähän venähdä käytössäkin. Toivoinkin kirjoneulelapasia, sillä itse en saa sellaisia aikaiseksi eli iso kiitos Judiunille! En saanut heijastimesta toimivaa kuvaa.Jää nähtäväksi mitä langasta syntyy. Totesin omaa vaihtopakettia tehdessäni, että Vuorelman Veto on varsin mukavaa neulottavaa. Minulla on hyllyssä melkein 100g punaista, mutta en tiedä tulisiko noista jotakin yhdessä vai erikseen. Täytyy miettiä.

Taidan pörheltää tämän päivän ja luultavasti pari seuraavaakin suunnilleen tämän näköisenä tiukasti kietoutuneena pikkuveljen tyttöystävän mummon neulomaan villatakkiin ja hörppiä lämmintä teetä niin paljon kuin napa vetää. Takissa on ihanat puiset napit jotka pitää kuulemma ottaa talteen jos takista päättää joskus luopua.  • pitkähihainen t-paita Lindex Generous
  • neuletakki made by mummo (ei minun)
  • farkut KappAhl XLNT