Kävin metsästämässä viimeisiä joululahjoja ja samaan syssyyn mukaani tarttui aikainen syntymäpäivälahja itselleni (tiistain jälkeen olen lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä). Olen pakkomielteisesti yrittänyt etsiä kovaa meikkilaukkua, johon saisin mahtumaan koko arsenaalin. Ajattelemani "pakit" tuntuvat olevan kiven alla enkä ole löytänyt sopivaa kalapakkiakaan korvaajaksi. Lahjapiste tarjosi tällaisen ratkaisun.







31,5 x 19 x 21 cm peltilaatikossa on pohjalla lokeroita ja päällä irrallinen laari. Siveltimet eivät valitettavasti mahdu pohjaosaan pystyyn mutta toisaalta ne mahtuvat hyvin olemaan tuossa päälliosassakin muiden päivittäin käytössä olevien tarpeiden kanssa. Pohjalla ensimmäiseen lokeroon on pakattu viilat sun muut oheiskapineet, toiseen huulikiillot ja -punat, kolmanteen rajauskynät ja neljänteen pohjameikkitarpeita. Etuosan iso laari on pyhitetty luomiväreille. Jos napit tahtoisi saada tuota parempaan järjestykseen, pitäisi siirtyä isoon palettiin. Eri muotoisia ja kokoisia purtiloita ei niin vain ojenneta sotilaalliseen järjestykseen. Harkitsen tosin ison osan jakamista vielä jollain keinolla kahtia, jotta kynsilakat saisivat oman sopen.

Ainoa tähän mennessä havaitsemani huono puoli on, että ensiapulaukku ei tyyliltään sovi pelipöytääni.  Toisaalta, meidän sisustuksenkaltaisessa ei ole tähänkään mennessä kiinnitetty mokomiin sivuseikkoihin huomiota. Laatikko on juuri sopivan kokoinen ja kaikin puolin hauska kapistus.