Tympäännyin kotona kökkimiseen ja houkuttelin miehen elokuviin katsomaan Wall-E:tä silläkin uhalla, että kanssakatsojat saavat kesken filmin hermoromahduksen yskimiseni vuoksi. Koska liikkeelle piti lähteä idean syttymisen jälkeen melko ripeästi, asun ruotimiselle ei jäänyt aikaa vaan kiskaisin päivän kotionahillumisasun jatkoksi sukkahousut jalkaani. Väitin kyllä viimeksi eilen Nelliinalle jättämässäni kommentissa, etten harrasta erityisiä kotilököasuja. Totta toinen puoli. En vedä kotona jalkaani verkkareita tai pyjamahousuja, mutta jätän kyllä puolet vaatteista pukematta jollei tiedossa ole asunnosta poistumista. Hipsin paljain jaloin aamuisin niin pitkään, että olisi joko aika laittaa kengät jalkaan tai huomaan, ettei edes sisällä ole enää paljasvarvaslämpötila tähän aikaan vuodesta.

Totesin matkalla näyttäväni Bravo minttusuklaakasvisrasvajäätelöltä. Siis siltä, joka on kesäisin banaanisuklaajäätelön kanssa tarjouksessa eurolla kaksi pakettia. Elokuvaelämykseen se ei onneksi vaikuttanut.

1934342.jpg1934352.jpg

  • raitapaita Vapaa Valinta
  • hame H&M
  • jakku Lindex Generous
  • laukku kirpputorilta
  • kengät Art 139€ Andiamo
  • sukkahousut Lidl
Lidl myi muutama kuukausi sitten noita 20 denierin kiiltäviä sukkahousuja isoissa koissa edullisesti, olisikohan ollut 2,90 € pari tai jotakin vastaavaa. Ensimmäiset tuli avattua vasta nyt. Totesin, että niissä oli kerrankin riittävästi tilaa. Koko oli 54/56 ja minulle olisi riittänyt helposti ainakin numeroa pienemmät. Nuokaan eivät onneksi rypyttyneet nilkkaan tai polveen, mutta vyötärönauha nousi kirjaimellisesti kainaloihin. Mies nauroi, että kaarituet puuttuvat. Kaapissa on tallessa vielä neljät ja taidan pitää silmäni auki siltä varalta, että noita vielä joskus tulee myyntiin. Olivat materiaaliltaan niin paljon perinteisiä Pirkan tai Norlynin mattapintaisia matami-malleja miellyttävämmät eikä reittä joutunut hivuttamaan pikkuhiljaa nyppien sisään.