1969003.jpg

Tästä silmästä tuskin tulee keijut mieleen muille kun minulle. Se vaan on niin täydellisesti suurimpien siipieni värinen, etten voinut olla ajattelematta vähän glitterisiä ajatuksia koko päivän havainnon jälkeen. Tunnelmaan ei vaikuttanut edes se, että tänään avattiin kuoron joululaulukausi.

1969031.jpg

Levitin sisäkulmasta alkaen viimeistä Grimasin testaamatonta vihreää eli pearl eyeshadowta sävyssä 740. Reuna on viistossa siten, että liikkuvan luomen yläreunassa vihreää on noin 1/3 alueella ja alareunassa se ulottuu puoleen väliin saakka. Ulkokulmasta sisäänpäin levitin vihreän rajaan saakka Tigin violettia Cyberopticsia. Varjostuksena ulkonurkassa ja luomivaossa toimii Tigin 4-play Controversy -paletin tummanharmaa. Kulmaluun alle pyörittelin suurehkolla pehmeällä luomivärisiveltimellä Estée Lauderin Pure Color -luomiväriä sävyssä Pink Ice. Lopuksi rajasin sekä ylä- että alaluomen (vaikka alaluomelta rajaus onkin kuvanottohetkellä jo sulanut pois) Tigin vihreällä  Big Fat Fun -kynällä ja pehmensin hieman rajausta pienellä napakalla siveltimellä.

Seuraava kysymykseni jollekin näissä asioissa minua fiksummalle tulee olemaan miten alaluomen sisärajauksen saa pysymään. Näin jollakin merkillä nimenomaan sille alueelle tarkoitetun ihonvärisen kynän. Onko kenelläkään kokemuksia aiheesta?