Alunperin (siis silloin kuin vasta suunnittelin aloittavani kirjoittamista) minun oli tarkoitus lisätä tänne myös pukeutumista, sillä isokokoiset loistavat poissaolollaan tyyliblogeissa. Laihdutus, ahdistus ja masennusblogeja on kyllä, mutta valitettavasti niissä tunnutaan keskittyvän lähinnä siihen kuinka vaatteita ei löydy. Aikani monenlaisia kauneusblogeja seurattuani  kuitenkin säikähdin. Uskallanko väittää harkitsevani mitä päälleni aamuisin pistän? Tarjonta on rajallinen, enkä voi millään kilpailla keijukaisten kanssa. Haluaako kukaan nähdä makkaroitani jotka, uskokaa tai älkää, koossa 52/54 kuuluvat asiaan eivätkä ole koskaan kokonaan peitettävissä ellei sitten pukeudu puolijoukkuetelttaan? Hieman tapojeni vastaisesti päätin jo ennen ensimmäistä merkintääni olla pelkuri.

Nyt olen kuitenkin lueskellut riittävissä määrin myös niitä blogeja, joiden kirjoittajat ovat valitettavasti antaneet ylimääräisten kilojen viedä ilon melkein koko elämästä. Joko heitä piristääkseni tai omaksi terapiakseni aion nyt sittenkin lisätä silloin tällöin asun tai pari. Toivon, että jossakin vaiheessa muut samojen vaatepulmien kanssa eksyvät tänne jakamaan ajatuksiaan. Teiltä ihanilta, kauniilta, siroilta ihmisiltä pyydän ymmärrystä nähdä kulloinenkin asu lähtökohdat huomioonottaen.

Siirrytään vakavasta puheesta kiljahteluun :) Armas kenkäfriikki isoäitini bongasi Shoe Stopin alesta aivan ihanat nukenkenkämäiset tolppakorot. Sain siis vihdoin muutaman vuoden kaapissa pölyttyneelle mustalle kiiltonahkalaukulle kaverit. Hintaa jäi 26€ ja risat.

1791851.jpg

Sen edellämainitun laukun kanssa popot sitten olivatkin lähdössä perjantaina ensimmäistä kertaa ulkoilemaan. Tarkoituksena oli laulaa muutama biisi karaokessa ja karata Kokkolarockista jatkavien jaloista, koska lauantaina oli työpäivä. En tiedä oliko pinkki huivi aivan nappivalinta, mutta ilman sitä tuntui kovin synkeältä. Koska seilaan kesän kahden asunnon väliä, sopivat asusteet ovat tietenkin aina väärässä paikassa. Silmissä on muuten uusintayritys Angelina Jolie's Smoky Eye is "Wanted" -meikistä, tällä kertaa ilman ylimääräisiä värejä ja Make Up Storen Darkness -Eyedustilla toteutettuna.  Siitä ei tullut napattua  tarkempaa kuvaa, mutta ehkä hyvä niin. Eyedustin häivyttäminen käy edelleen työstä.

1785865.jpg

-toppi Seppälä Reflex*
-farkut KappAhl XLNT*
-huivi Ellos
-helmet ranteessa Seppälä
-korvikset (ovat koostaan huolimatta ujuttautuneet kuvissa piiloon) Indiska
-laukku muinainen

Tänään käytin aamun itseni tökkimiseen silmäneulalla. Kävin keskiviikkona kääntymässä mökillä ja äidillä oli päällä juuri sentyylinen maahan saakka ulottuva paljettikirjailtu mekko jota olen etsinyt jo oikeastaan viime kesästä. Äipän mielestä se oli kelvollinen tasan ja ainoastaan mökkikäyttöön ja siihenkin helman pituuden vuoksi huono, joten annoin sille uuden kodin. Äiti oli kuitenkin huomaamattaan astunut helman päälle ja takana oli muutama paikattava sauma ja pieni repeämä. Nyt se on kuitenkin kuin uusi (mikäli ei katsele nurjalta puolelta liian läheltä, minulla kun ei täällä ollut käytettävissäni kuin mustaa ompelulankaa).  Kuvaan tahtoivat myös Anttilasta ostetut kultaballeriinat. Tajusin tiistaina jalassani olevien ballerinojen pohjan olevan päkiän kohdalta halki kun olimme matkalla Plevnaan katsomaan Ledgerin nappisuoritusta. Niinpä kurvasin kotteron Anttilan parkkitaloon ja pikaisen hypistelyn jälkeen totesin näillä ratkaisevani kultalaukkuongelmani ja kipitin kassalle. Köyhdyin alen ansiosta vain 27 euroa. Kantapääni olivat tosin kiukkuiset yllättävästä kenkienvaihdosta ja vaativat elokuvan jälkeen hellyyttä, hoivaa ja jalkakylvyn.

1789692.jpg

- mekko Ellos
- kengät Esprit

Noniin, eihän se niin pelottavaa ollut, eihän?

*Mainitsen (tulevaisuudessakin) ketjukauppojen mallistot siksi, että oletusarvoisesti tässä koossa jotain etsiessään kävelee suoraan isojen tyttöjen osastolle. Jos kuitenkin on tapahtunut poikkeus ja muistakin mallistoista on löytynyt jotakin käyttökelpoista, maininta saattaa auttaa jotakuta.