Ehdin aamulla katselemaan panacean Britney Spears I'm a Slave 4 U Make up inspired look -videon joka oli jostakin syystä jäänyt aiemmin näkemättä. Sen jälkitunnelmat yhdistettynä Grimasin vuoroaan odottelevaan vihreään tuottivat seuraavanlaisen tuloksen. Ensimmäinen kuva on otettu aamulla ja seuraavat illalla kotiuduttuani. Vaikka nenänpieli selkeästi kiiltää jälkimmäisissä, silmämeikistä on kadonnut vain alasluomen rajaus. Pohjalla on meikkivoide ja puuteri. Oikea silmänurkka kärsi tosin lieviä leviämisvaurioita kun silmä alkoi ajaessa vuotaa pienen niagaran lailla. Kymmenen pisteen luomivärille on siis sittenkin vielä avoimet markkinat.

1966512.jpg

1966513.jpg

1966515.jpg

Koska tänään kuitenkin oli maanantai ja päiväohjelmani koostui kirpparipöydän tyhjäämisestä ja tentinvalvonnoista, jätin tumman pohjan pois. Todellisuudessa se saattoi johtua enemmän siitä, etten vieläkään ole ostanut voidemaisia luomivärejä pohjustamiseen.

Levitin ensin koko liikkuvalle luomelle ja rajauksenomaisesti koko alaluomelle Tigin Cyberopticsia sävyssä teal. Seuraavaksi levitin isolla siveltimellä Bella Oggin helmiäisvalkoista kulmaluun alle aivan kulmakarvaan saakka. Ulkokulmaan töpötin noin 1/3 luomesta Grimasin vihreää eyeshadow/rougea sävyssä 487. Tämän jälkeen häivytin tummanvihreän valkoisen kanssa. Lopuksi lisäsin ulkonurkkaan ja pienen pätkän ulkonurkasta luomivakoon Estée Lauderin Pure Color- sarjan rusehtavanharmaata luomiväriä sävyssä Mocha Cup ja rajasin alaluomen (mikä waterline on suomeksi?) Lumenen oliivinvihreällä Eyegraphics -kynällä.