Armaat ihanat lukijat. Ymmärrän sinänsä hyvin tuohtumuksenne. Kuten jo edelliseen viestiin Ursulalle kommentoin, olen monta kertaa käynyt lukemassa kommentit, aloittanut vastaamaan niihin ja todennut, että voisin aivan yhtä hyvin kirjoittaa postauksen. En tiedä miksi se tuntuu käyvän ylivoimaiseksi aina siinä vaiheessa.

Olen jopa muutamia kertoja todennut, että tuosta ja tuosta aiheesta voisi sanoa jotakin. Vaan kun vihdoin olen kotona koneen äärellä, sanoja ei tule ulos. Esimerkiksi raahauduin pitkästä aikaa lähinnä Viliinan seurana muutamaan vaatekauppaan sisälle pari viikkoa sitten. Yllätyin vallan positiivisesti Lindexin ja Seppälän tämän hetken tarjonnasta. Olen varmaankin joskus sanonut, että Koskikeskuksen Lindexissä ei löydy ikinä mitään ja esimerkiksi Forumissa silloin harvoin kun sinne eksyy tuntuu kun kävelisi sisään aivan eri kauppaan. Joko Generousissa ei tällä hetkellä yksinkertaisesti ole tylsiä säkkejä tai sitten jotakin muuta on tapahtunut. Osastolla oli kiiltoa ja kimallusta, yksityiskohtia, lyhyttä mittaa ja vaikka mitä kivaa. Olisin kantanut monta vaatetta kotiin ellei pankkitilini tila olisi niin onneton. Great Girls-osasto oli yleisilmeeltään hyvinkin saman tyyppinen.

Koulussa ei vieläkään ole tehty yhtäkään vaatetta. Kuosittelin ensimmäisen hameeni perjantaina ja viikon päästä loman jälkeen pitäisi päästä suunnittelemaan työtavat ja leikkaamaan. Sen jälkeen on vuorossa Viliinan hame ja mahdollisesti vielä kolmas hame joko itselle tai jollekulle muulle.

Harmittaa vähän kun harjoituksen vuoksi olisi hyvä tehdä yksi hame korotetulla vyötäröllä. Epäilen kuitenkin, etten voi tehdä sellaista itselleni. Onko teillä kokemuksia korkeista vyötäröistä? Pelkään, ettei se toimisi istuessa oikein mitenkään päin. Ja toisaalta jos sen tukee luilla, luut ovat ensimmäisen käyttökerran jälkeen kestotaitteella navan kohdalta.

Olen vähän miettinyt sitä, että onko teillä mitään mielenkiintoa nähdä satunnaisia piirusteluja? En ole mikään taiteilija ja monet kuvat jäävät varmasti suunnitelma-asteelle eivätkä päädy koskaan tai ainakaan vielä valmiiksi vaatteeksi mutta joistakin voisi olla kivaa saada palautetta. Minua tottapuhuen vähän harmittaa, että tuotesuunnittelussa oletetaan vaatteet piirrettävän raivostuttavien tikkujen päälle. Jos tässä nyt pikkuhiljaa alkaisi vähän hallitsemaan kynäänsä, voisi alkaa kokeilla rajoja sen suhteen. Jos teen vaatteita plussakoossa haluan kyllä suunnitellakin ne plussakoossa.

Loppun voisi lisätä viime aikojen suosikkiväkerrykseni. Enempää heijastimia ei ole vielä täysin valmiina mutta virkattuja ympyröitä odottaa jonkin verran pöydällä kokoonpanoa. Koukkuna käytän 1,5 mm ja heijastinlankaa kuluu mallista riippuen yhteen renkaaseen ehkä n. 5 m.

 

EDIT:

Sain muutaman uuden heijastimen kasaan. Nämä ovat Viliinalle ja Emmille.