Kävimme eilen Finnkinon edullisten lippuhintojen houkuttelemana katsomassa peräkkäin Kauhean kankkusen ja Ice Age 3:n. Yllättävää kyllä, täysin järjettömästä alkuasetelmasta riippumatta The Hangover oli viihdyttävä tapaus. Hykertelin ja hihittelin kuin jokin pieni hykertelevä eläin koko elokuvan ajan. Ice Age oli tuttu ja turvallinen. Olisi ollutkin turhaa korjata jotakin mikä ei ole rikki. Leffan mieltä lämmittävin repliikki oli ehdottomasti Mannyn "Round is... foxy." Pitänee pistää se korvan taakse pahan päivän varalle.

Niitä pahoja päiviä on itsetuntomielessä ollut kesä pullollaan. Olen jo jonkin aikaa miettinyt olenko ylittänyt jonkun salaisen vyötärönympärysrajan vai onko liikkeellä aiempaa enemmän huutelijoita. Olen tähän ikään mennessä oppinut puremaan hammasta humalaisten ja teinipoikien kohdalla. Kesän aikana olen kuitenkin kuullut toinen toistaan äänekkäämpiä kommentteja myös asiallisen oloisilta aikuisilta. Kaikista eniten ahdistaa lasten kanssa liikkeellä olevat äidit, koska lapset oppivat samalla kommentoinnin olevan sallittua.

Tänään torin laidalla istuskeleva vakisetäjoukko päätti, että olen raskaana. Se on  kuulemma ainoa selitys pukeutumiselleni. Keskustelun kulusta päätellen kuvittelen raskauden antavan luvan sokaista heidän herkät silmänsä käsivarsillani, norsun säärilläni ja roikkuvalla räystäsperseelläni. Sedät ovat ahkerasti kommentoineet näitä vikojani siitä saakka kun säät lämpenivät ja vaihdoin farkut helmoihin.

Ovatko muut saaneet kuulla tänä kesänä tavallista enemmän asiattomia kommentteja? Onko joku teistä onnistunut kehittämään täydellisen vastanälväisyn? Entä tavan sulkea korvat?

Ehkä pikkiriikkisen myös edellisestä johtuen en ole juurikaan jaksanut juosta aleissa. Ruisrock-viikonloppuna teimme pikakierroksen Turussa sen jälkeen kun huomasimme varautuneemme keliin turhan kevyesti. Mukaan tarttui yksi vaatekappale joka toivottavasti lämmittää hartioita mukavasti pitkin syksyä. Heitin sen vakiomekon päälle maanantaiaamuna. Huomasin samalla hukanneeni mustan rintaruusuni, täytyy pitää silmät auki uuden varalta. Pinni on vähän turhan pikkuruinen tuohon käyttöön.

1247493624_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1247493646_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • mekko 25£ Yours
  • palmikkobolero 19,95€ (ovh. 39,90€) Aleksi 13
  • kukkapinni rinnassa 3,90€ Ibero