Herätessäni himoitsin pitkästä aikaa chai lattea. Täällä sitä ei saa kuin Robert's Coffeesta, joten suunnistin sinne heti aamutuimaan, joka tässä tapauksessa tarkoittaa joskus puolen päivän jälkeen. Tiesin jo etukäteen, että Robert'sista on turha kysyä soijamaitoa, koska joka myyntipisteessä sanotaan sen tulevan myyntiin heti kun kyselijöitä ilmaantuu esimerkiksi toinenkin. Olin kuitenkin vähän ihmeissäni myyjätytön reaktiosta, kun pyysin latten saatuani kanelia: "Olisiko teillä kanelia?" "Häh?!" "Niin, olisiko teillä kanelia?" " Ai kanelia... joo, tuossa. (Tiskille lennähti heidän käyttämänsä sirotin, sellaista ei siis ollut asiakkaille esillä.) En tajunnut heti kun oli niin omituinen pyyntö." Olenko minä ainoa pilallehemmoteltu joka mieluiten juo chai lattensa soijamaitoon tehtynä teellä eikä millään teesiirapilla ja reilusti kanelia pinnalle ripoteltuna (itseasiassa tiedän, että en ole, mutta tuntemani muut yksilöt ovatkin kaikki samasta aivopestystä porukasta)? Ja oli se muuten joka tapauksessa namia, vaikka ihan vähän palvelua parjaankin.

    1804840.jpg1804841.jpg
  • toppi Seppälä Great Girls
  • vakosamettijakku Lindex Generous
  • housut KappAhl XLNT
  • röyhelöreunainen pilkullinen sateenvarjo Tiimari
  • korvakorut Ninja
  • silkkihuivi Turkista
  • kuvasta tippuneet aiemmin jo nähdyt kiiltonahkakengät Shoe Stop
Huivi muutti vähän muotoaan kesken reissun kun bongasin Blossomista täysin päivän muuhun tyyliin sopimattoman servettirenkaan joka oli aivan pakko saada. Aiemmin pitkähiuksisena minut piti pitää erossa kynttilämanseteista, tai ne löysivät aina tiensä nutturan sekaan. Mutta eikö tämä nyt ole kuitenkin aivan suloinen pikku servettirengas? Huivi on ensin laitettu kravattisolmulle ja rengas pujotettu solmun päälle.

    1804846.jpg

Nuo KappAhlin housut on muuten ihan mielettömän hyvät perushousut. Akryyli-viskoosi-elastaanisekoitetta ei tarvitse ihan välttämättä edes silittää ja housun pinta ei ole ällöttävän kiiltävä kuten monissa joustavissa housuissa. Malli on lisäksi pysynyt valikoimissa jo useamman vuoden, nuo taitavat olla minulle neljännet samanlaiset. Jos joku lähtee niitä metsästämään, paras tuntomerkki on haaran ja vyötärökaistaleen huolitteluun sisäpuolella käytetty kangas.

    1804847.jpg

Päivän meikkikin olisi mielestäni ollut postittamisen arvoinen, mutta johtuneeko huonosta kamerankäyttäjästä vaiko kamerasta, kuvista tuli aivan samannäköisiä kuin edellisenkin turkoosin meikin kuvista vaikka eroa on. Yritän muutenkin saada ainakin vaatekuvien laatuun parannusta kunhan palaan Tampereelle. Täällä joudun ottamaan ne itselaukaisijalla ja yleensä niistä jää aina puuttumaan pää tai jalat tai joitain muita (toissijaisia) ruumiinosia. Tampereella voin yrittää ainakin ajoittain suostutella poikaystävän kuvaamaan. Uuteen kameraan en kyllä aio satsata, tuo käytössäni oleva Ixus 70 on sen verran uudenkarhea ja rakas pikkupokkari. Käyttöohjeet voisi tietysti olla hyvä lukaista ja tehdä erinäisiä kokeiluja. Kuvia voisi tietysti yrittää räpsiä välillä päivänvalolla eikä aina iltahämärissä.