EDIT: Tehdään nyt sitten näin. Pyrin tosiaan aina kysymään vähintäänkin paikalla olevalta henkilökunnalta luvan kuvaamiseen jos jotakin aion julkaista. Nyt jäin kuitenkin miettimään Tuutikin kommentin jälkeen onko se riittävä ainakaan isompien ketjujen ollessa kyseessä. Seppälä on sikälimikäli harmillinen tapaus tässä suhteessa, että he eivät koe tarpeelliseksi julkaista itse minkäänlaisia tuotekuvia Great Girls-mallistostaan.

Poikkesin tänään paikallisessa Seppälässä kurkkaamassa löytäisinkö korvaajaa lauantaina kaikkensa antaneelle mustalle trikoopaidalle. En löytänyt etsimääni mutta se ei ollut reissussa masentavinta vaan Great Girls -hyllyn väritys. Siinä missä kevät oli muuten vallannut myymälän pehmeillä harmailla, ruskeilla ja puuterisävyillä, isoissa koissa oli mustaa, mustaa, mustaa, tummanharmaata ja violettia.

Yksi paita kiinnitti huomioni ankeasta värimaailmasta huolimatta.  Tummanharmaassa t-paidassa oli tekstipainatus osittain päällystetty nä paljetein ja olkapäillä lisänä suloiset rypytykset ja violetti rusetti. Kerrankin paita jossa on yksityiskohtia jotka eivät ole luokkaa Class of -65 -printtejä joita Seppälän t-paidoissa näkee harmillisen usein. Rahatilanteesta johtuen söpöläinen jäi paljeteista ja rusetista huolimatta kauppaan. Se ei kuitenkaan olisi paikannut pitkähihaisen paidan tarvettani.

KappAhl ja Lindex eivät ainakaan pikaisen nettiselailun perusteella tarjoa juurikaan laajempaa väriskaalaa. Harmaan ja violetin sävyt ovat  korkeintaan muutaman asteen vaaleampia kuin Seppälällä.

*Kuvat täältä.

Olisiko ihan kamalasti vaadittu nähdä joitakin värejä välillä hyllyssä? Ei sinänsä, että budjetti tällä hetkellä antaisi myöten millekään mutta jo näkeminen piristäisi.