Otsikko kertoo kaiken. Isotkoot.com on avattu ja kaipaa aktiivisia jäseniä. Tällä hetkellä käytössä ovat yrityslistaus ja keskustelufoorumi, mutta myöhemmin siellä voi nähdä esimerkiksi allekirjoittaneet tekstiä muodossa tai toisessa (eli artikkeleina tai blogina). Sivusto on vielä osittain työn alla, mutta sen ei pitäisi menoa haitata, päinvastoin. Tässä vaiheessa on helppoa ottaa ideoita ja parannusehdotuksia vastaan.

"Isotkoot.com on isokokoisten muotiin ja pukeutumiseen keskittyvä yhteisöllinen sivusto.

Täällä voit jakaa tietosi ostospaikoista muille ja osallistua keskusteluun muodista ja pukeutumisesta isokokoisen näkökulmasta. isotkoot.com on saanut alkunsa omasta kiinnostuksestani shoppailuun ja vaatteisiin. Tämän tarkoitus on hyödyttää meitä asiakkaita, jotta löytäisimme kaikki kiinnostavat kaupat ja voisimme jakaa kokemuksia vaatetarjonnasta ja palvelunlaadusta."

Palvelun täysipainoinen käyttö vaatii rekisteröitymisen, mutta mitään muita velvoitteita ei ole. Toivotan omasta puolestani kaikki tervetulleiksi ja toivon, että saamme luotua itsemme näköisen yhteisön. Sonja pääjehuna toivoo varmasti samaa.