Marelo pisti käyntiin kortti samoista materiaaleista -ringin jonka tarkoituksena on, että joka viikko joku jäsenistä lähettää kolmelle muulle samansisältöiset materiaalikuoret ja niistä jokainen väkästelee viikon aikana kortin. Ensimmäinen paketti näytti tältä:

Paketissa oli siis kolme erilaista nauhaa, pätkä lankaa, leppäkerttukoriste, kiiltokuva, pakettikoriste, servetti ja leimakuva. Säännöt ovat sellaiset, että tarvikkeita saa jäädä käyttämättä ja lisäksi omista varastoista saa lisätä tekeleeseensä kaksi asiaa. Minä oletin törkeästi, että värien, liimojen sun muiden käyttö on automaattisesti sallittua. Paketissa olleiden tarpeiden lisäksi aineellista hyvää tässä kortissa on siis taustakartonki. Papukaijamerkki sille joka onnistuu ensimmäisenä bongaamaan servetin.

Kokonaan käyttämättä jäivät kiiltokuva, leppäkerttu ja sinikeltainen ja viininpunainen nauha. Ensi viikon materiaalien lähettäminen on minun tehtäväni ja sen verran olen jo miettinyt mitä kuoriin pistän, että uskallan sanoa värimaailman olevan erilainen.

Osallistun tällä kortilla samalla Sketch Saturdayn tämän viikon haasteeseen.