Viikonloppu meni rennosti lähinnä lautapelaillessa: Lauantaina kokeiltiin Ticket to Riden korttipeliversiota väärinymmärretyillä säännöillä, pelattiin vallan toimivaa huutokauppapeliä Modern Artia ja rakenneltiin mitä kummallisimpia torneja Bandun merkeissä. Sunnuntaina yritettiin epätoivoisesti piestä suuria ja muinaisia Arkham Horrorissa. Ostin lopulta testatun Bandun itselleni ja hymyilin laatikko käsissäni kuin heikkopäinen. Vetoinen kerhohuone onnistui kukistamaan hymyni, sillä sen ansiosta tämä päivä on kulunut lähinnä peiton alla ja kuumaa mustaherukkamehua lipittäessä.

Varsinkin sunnuntain pelissä on aika paljon oman vuoron odottelua, joten käytin ajan hyväkseni ja neuloin baskeria. Siitä tuli toinen yritykseni Meretistä, ensimmäinen valmistui jo aiemmin viikolla. Ensimmäisestä tuli liian pieni, minun päässäni se näyttää lähinnä pipolta. Toinen näytti lupaavammalta, mutta se venähti höyryttäessä turhan paljon. Täytyy yrittää josko se kutistuisi inan pesukoneessa. Koska näytän juuri siltä mitä koko päivän kipeänä meikit naamassa nukkuneen ja nyhjänneen voi kuvitellakin näyttävän, ystäväni Wilson toimi mallina.Ensimmäisen Meretin lanka on muinaista Seitsemää Veljestä ja se on neulottu ohjeen L-koon mukaan 4,5mm bambuisilla sukkapuikoilla. Lankaa kului suunnilleen 100g. Viimeistelynä pingotin pipan Wilsonin päällä.

Toinen Meret neulottiin kaksinkertaisesta harmaasta Novita Rose Mohairista 6mm pyöröpuikoilla. Vaihdoin lopussa 7mm sukkapuikkoihin kun 6mm ei osunut käteen. Kukkaan on ensin neulottu 5mm puikoilla 7 silmukalla sileää neuletta siten, että n. 8 kerroksen välein on tehty oikealla puolella reikärivi *1o, langankierto* kolmesti ja lopulta neulottu 4s yhteen. Reunaan on virkattu kuvan väriä luonnossa violetimmalla Rose Mohairilla kiinteiä silmukoita 1s/rivi ja 3s/reikärivi. Harmaaseen reunaan ommeltiin rypytyslanka ja kiristettiin mahdollisimman kireälle. Lankaa kului kukan kanssa n. 90g.

Mies löysi vihdoin kateissa olleet pihdit, joten väkersin illan elokuvan aikana muutaman korun. Kaulakoruihin on käytetty iso lasihelmi, koruneula ja metri ketjua. Rannekoruihin pujottelin vaijeriin kivihelmiä joiden lajin olen nolosti unohtanut. Epäilisin jonkinasteisia kvartseja. Riipus on lasia.