Olen monta vuotta vierastanut violettia vaatetuksessa sen kaikissa sävyissä. Muiden päälle se näyttää hyvältä, mutta aina kun kiskaisen jotain lilaa päälleni, tunnen oloni vieraaksi. Viime syksynä tosin ompelin Halloween-bileisiin naamiaisasun söpöstä lilasta alekankaasta. Violetin kammoksumiseni on sinänsä hassua, että muistan kuinka lukiossa en juuri muuta käyttänytkään. Omistin parhaillaan neljät erilaiset violetit housut ja senaikainen poikaystäväni ihmetteli mistä olin edes onnistunut löytämään niin monet.

Ehkä väri on taas hautunut riittävän pitkään tai vaihtoehtoisesti sen tämänhetkinen runsas tarjonta on sekoittanut pääni, mutta tämän päivän asu tuntuu ihan kotoisalta. Sukkahousut hieman punastuivat salamavalojen välkkyessä, sävy on luonnossa sama kuin helmissä.

1884054.jpg1884055.jpg

  • t-paita Collezione (miesten L)
  • kietaisuneule 9€ (ovh. 29,90€) H&M (46)
  • hameeksi silputut farkut Ellos
  • sukkahousut 8,90€ Seppälä (XL)
  • helmet 7,90€ Seppälä
Tuo t-paita on edelleen omituinen tapaus. Se on ihanan pehmeä ja ihoa myötäilevä v-aukkoinen paita viskoosi-elastaanisekoitetta ja löytyi Turkkilaisen Collezione-ketjun miestenosastolta. En usko, että oma mieheni suostuisi laittamaan sen päällensä.

Seppälän kiiltävät 70 denierin sukkahousut olivat kanta-asiakastarjouksessa ja uskaltauduin ostamaan ne kokeeksi. Ostin samalla reissulla KappAhlin violettiraidalliset sukkahousut isoimmassa tarjolla olevassa koossa 48/50, mutta niitä en onnistunut kiskomaan lähellekään ylös saakka. Jos joku tietää missä olisi paksuhkoja värillisiä sukkahousuja riittävän isossa koossa, kertokaa ihmeessä! Yhdestä saksalaisesta verkkokaupasta katselin jo punaisia ja tummanvihreitä, mutta periaatteesta 17 euron postikulut kolmista sukkahousuista ärsyttävät.