Minulla on selvästi sininen meikkikausi joka on kestänyt jo jonkin aikaa. Tänään havaitsin pientä katkeruutta meikatessani. Tigin Cyberoptics sinisenä on odottanut vuoroaan ja päässyt käyttöön vain kerran aiemmin. Saatuani varjostukset valmiiksi totesin, että kovin moni päivittäin tapaamani  henkilö tuskin erottaa silmäni sunnuntain turkoosista tai perjantain tummasta violetinsinisestä. On mahdollista, että he jopa toteavat minun jämähtäneen yhteen ilmeeseen. 

Olen muutamaan kertaan vitsaillut sillä, että mieheni ei välttämättä osaisi antaa kovin kummoisia tuntomerkkejä poliisille jos katoaisin. En ole ainoa nainen, josta välillä tuntuu, että varsinkaan puolisoa ei kiinnosta. Mutta kiinnostaako ketään muutakaan? Olisiko sittenkin parasta hankkia kaapillinen samaa hyväksi havaittua vaatetta, siirtyä järkevään neutraaliin meikkiin ja leikkauttaa tukka aina samalla lailla jos sen tietää näyttävän hyvältä?

Sain onneksi myöhemmin päivällä parikin piristävää kommenttia sähkönsinistä rakastavilta tuttavilta. Ja yhden hämmentävän vihjailun valeasusta.

2002549.jpg2002550.jpg
  • farkut KappAhl XLNT
  • paitapusero 2€ (ovh. 19,90€) Tokmanni
  • sininen toppi LINE collection 8,90€ Anttila (XXL)
  • korvakorut H&M
P.S. Tuo vasemmassa alanurkassa näkyvä uikkari on nätti vaihtoehto pienehkörintaisille. Olen itsepäisesti kokeillut sitä kahteenkin kertaan ja molemmilla kerroilla todennut, että yläosa on kokonaisuudestaan ja varsinkin rinnoista turhan pieni. XXL riittänee suunnilleen kokoon 48(/50)/90-95C.