Tänään on varmaankin luvassa vielä toinenkin postaus, sillä postipoika tiputti luukusta juuri kaksi pakettikorttia. Toinen on Yoursin alepaketti, joka valitettavasti ei sisällä kaikkia tilaamiani tuotteita ja toinen 5000 kappaleen laatikollinen rannekkeita, arvaatte varmaankin minne.

Yoursilta lähetettiin viime viikolla kaksikin erittäin ystävällistä viestiä jossa pahoittelivat hameen ja rintaliivien loppumista varastosta. Sain hyvityksenä takaisin puolet postikuluista ja mielikuvan hyvästä asiakaspalvelusta. Elloksella on käynyt samalla lailla moneen kertaan ja sen on saanut selville vasta kun paketissa lukee tuotelistassa, notta loppu.

Ennen vaivalloista pukeutumista ja asunnosta ulos raahautumista ajattelin kulkea massan mukana ja kertoa itsestäni kuusi satunnaista asiaa kuten moni muukin. Koska minua ei törkätty haasteella nenään, skippaan muutaman kohdan säännöistä. Noin neljä.

  1. Link to the person who tagged you.
  2. Post the rules on your blog.
  3. Write six random things about yourself.
  4. Tag six people at the end of your post and link to them.
  5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
  6. Let the tagger know when your entry is up.

1. Vihasin vuosia vihreää väriä, varsinkin sitä sävyä jonka laitoin lastuna äidin mukaan hääpukukangasostoksia varten. Vuonna 1996 Talomme, postilaatikkomme, automme, verhomme, minun huoneen tapetti ja äidin vaatekaappi muistuttivat pelottavan paljon toisiaan. Olen edelleen vakuuttunut, että olohuoneen verhot, äidin tuulipuku ja hänen jakkupukunsa oli salaa ommeltu samasta kankaasta.

2. Salaisten kansioiden tunnari saa minut pakokauhun valtaan.

3. Olen koko yliopistourani aikana ostanut yhteensä kymmenen oppikirjaa. Näistä yhtä en ole koskaan tarvinnut ja kuusi on kielten peruskurssien kirjoja. Loput kurssit olen kahlannut läpi lainakirjallisuuden tai prujujen ja luentomuistiinpanojen avustuksella. Varmuuden vuoksi noita tarpeettomiksi moittimiani  kirjoja eli Grossmanin Multivariable Calculus, Linear Algebra, and Differential Equations  -opuksia on hyllyssämme nykyään kaksi kappaletta, molemmat vieläpä samaa painosta.

4. Meillä vietetään iltaisin rapsutustuokioita, jotka naapureista kuulostavat varmasti joltakin ihan muulta. Minusta miehestä pitäisi ehdottomasti päästä ensimmäisenä testaamaan kuinka hyvä se on selänrapsuttamisessa. Meillä taitaa olla samankaltaisia mieltymyksiä, sillä mieheltä pääsi joskus ennen suhteemme alkua suusta: "Jos joku joskus kiinnostuu minusta romanttisessa mielessä, lähetän sen ensiksi Elinalle rapsutusoppiin". Kyseessä oli tosin leuka eikä selkä.

5. Olen keskittymishäiriöinen, varsinkin mitä tulee telkkariin. En osaa vain istua paikallani ja tuijottaa ruutua joten useimmiten neulon, piirrän, höpötän tai väsään muuten vain jotakin samalla. Ja laulan varsinkin musiikkivisailuohjelmissa telkkarin päälle.  En myöskään osaa istua sohvalla vaan yleensä valahdan risti-istuntaan lattialle sohvan eteen. Sanalla sanoen olen rasittavaa toljotusseuraa.

6. En ole koskaan polttanut tupakkaa.

Ja nyt kun sain ykköskohdan kirjattua, tajusin etten ole esitellyt kankaita ollenkaan! Haluamanilaista vihreää ei ollut löytynyt ja äiti ja sisko olivat lopulta päätyneet hauskasti kaksiväriseen kankaaseen. Nyt en enää ole  varma haluanko yhdistää siihen ollenkaan valkoista. Voisiko kaveriksi ostaa esimerkiksi punaista tai keltaista ja tehdä menninkäishippiäismekon? Pitänee piirrellä muutama kymmenen vaihtoehtoa ja miettiä mitä näistä tulisi, yhdessä tai erikseen.