Tämä haaste tarttui mukaan Naisen logiikkaa -blogista:

"Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!"

Lista oli vaikea koota, sillä mukaan olisi tahtonut vaikka kuinka monta hyvää biisiä. Otsikko on juuri ja juuri tippuneesta Jipun Kaksi kauneinta -kappaleesta.

Stella: Häävalssi

Koska itseni etsiminen, hyväksyminen ja suhtautuminen ympäröivään maailmaan on ajankohtaista, kappale uppoaa nyt vielä paremmin kuin viime syksynä. Päivästä riippuen sinä olen joko minä itse tai mieheni. Melankolinen äänimaailma sopii syksyyn ja sen mielentiloihin harvinaisen hyvin.

Mika: Stuck in the middle

Vaikka bongasin Mikalta tietysti ensimmäisenä Big girl (you are beautiful)in, tämä on kohonnut sen yli suosikikseni. Ja soittoäänekseni.

Texas Lightning: No No Never


Tästä en voi sanoa mitään. Älkää katsoko esitystä, kuunnelkaa kappaletta. En tiedä auttaako sekään. Jostakin käsittämättömästä syystä tämä kammottava wannabekantrijollotus uppoaa minuun.

Sibel Tüzün: Oyun

En ymmärrä sanaakaan, mutta siitä huolimatta turkkilaisnainen on vienyt palan sydämestäni.

Eric Johnson: Cliffs of Dover

Tämä on ehdoton hyvän mielen kappale. Hymyilen suupielet korvissa kun se kaikuu naapurikerhohuoneelta (siellä pelataan ahkerasti Guitar Hero III:sta).

Huomasin, että olen selkeästi vanha kun listalla ei ole yhtäkään uutuutta. Napatkaa haaste jos tuntuu siltä.

P.S. Eilisestä alkaneen laskennallisen kuukauden ensimmäinen farkkupäivä menossa. Olen toivoton.