Miten niin olisin krapulassa herkkänahkainen? Aloitin päivän selaamalla Elloksen kevät/kesä-luettelon läpi ja jostain syystä raivostuin plus collectionin tuotteiden lomaan heitellyistä tyylivinkeistä. Kokeeko joku nämä hyödyllisiksi vai yritetäänkö niillä lannistaa ostaja tilaamaan sivulla esiteltyjä inan rumia säkkejä?

"Etuosan poimutus luo vaikutelman hoikemmasta vatsasta ja takamuksesta."

"Pellava luo vaikutelman hoikemmasta vartalosta - lisäksi se tuntuu viileältä."

"Strechfarkut istuvat hyvin - tämä hoikentaa siluettia."

"Kokeile mallia jossa on kuminauha vyötäröllä - myötäilee vartaloa mukavasti..."

"Löysä, laskeutuva yläosa "häivyttää" vatsan ja takamuksen."

Olisin luultavasti ollut paljon myötämielisempi vinkkejä kohtaan jos niitä olisi ripoteltu sisäsivuille muuallekin. Nyt tuli vain sellainen olo, että voisin vaatteiden sijaan tilata teltan, pystyttää sen suojaisaan koloon ja pysyä piilossa koko kesän.

Vaikka plus collection ei tympeiden vinkkien ja muutamien perustoppien lisäksi tarjonnutkaan mitään tilaamisen arvoista, joitakin peruskesävarusteita voisi muista mallistoista jossain vaiheessa harkita. Lähinnä  värikkäitä salsahameita ja trikoomekkoja jos e-basics vaikka yllättäisi ja 52 riittäisi kooksi.

Kesästä unelmoinnin voisi kuitenkin unohtaa vielä hetkeksi, siitä kun ei tule kuin pahalle mielelle. Sitä ennen voisi keskittyä lämpöisiin, pörröisiin ja villantuoksuisiin asioihin ja vakuutella itselleen, että tällä säällä mukavuus ajaa ohi kaikista pinnallisista ominaisuuksista.

 

  • toppi Lindex Generous
  • neuletakki 8,45€ (ovh. 16,90€) Minimani
  • farkut Ella 15€ (ovh. 84,90€) NP
  • korvikset 2,50€ H&M

P.S. Onko joku keksinyt miten nykyään lisätään kuvia verkosta?