Harmittaa hieman, ettei minulla ollut viime yönä kameraa käsillä. Pikkupokkarillanikin olisi voinut yrittää tallentaa edes osan siitä mikä silmien edessä avautui keskiyön aikaan. Koko illan puhaltanut hurja tuuli oli karkottanut pilvet pois ja mustasta taivaasta riippui uskomaton määrä tähtiä niin lähellä, että niihin melkein tuntui ylettävänsä jos oikein kurkotti varpaillaan. Rantametsiköiden yllä näkyi jonkin verran ilotulitteitakin, mutta ne eivät millään yltäneet kauneudessaan samalle tasolle.

Saunoimme illansuussa, joten vuoden vaihtuessa en enää edes yrittänyt kimaltaa kilpaa kaiken välkkeen kanssa. Aiemmin päivällä aiheutin kanssajuhlijoilleni glitterin yliannostuskokemuksia. Ei voi ymmärtää, ei sellaista olekaan kuin liikaa glitteriä.

2194657.jpg

2194660.jpg

Maalasin ensin M.A.Cin Paintpotilla sävyssä Blackround ja pienellä jämäkällä siveltimellä koko yläluomen ja alaluomelle ulkokulmasta sisäkulmaan päin kapenevan rajauksen ja häivytin alueen reunaa sormella. Seuraavaksi levitin isommalla siveltimellä yläluomelle n. 2/3 sisäkulmasta GOSHin Effect Powderia sävyssä Pinkie. Lopulle luomelle levitin  Grimasin eyeshadow/rougea sävyssä 582 ja sen päälle ulkokulmasta kulmavakoa kohti saman sarjan violettia sävyssä 574. Lopulta levitin violetin päälle ja kulmaluulle BeneFitin Sugar On Top -kimalletta. Ymmärsin kuvien ottamisen jälkeen kiireessä laappaista tuon vasemmasta sisäkulmasta yli hiipivän pinkin pois.

Hankin joulun jälkeen muutaman uuden Grimas-sävyn ja taas katosi muutama harmitusta aiheuttanut puute meikkipussista. Näistä vakavimmat olivat mattaruskeat ja hopea. Ruskeat tulevat lähinnä arkikäyttöön, kulmille ja varjostuksiin. Koska napit on fiksuinta ostaa neljän sarjoissa (neljännen saa kaupanpäällisiksi), valitsin mukaan myös yhden vihreän. Vaikkei minulla nyt ihan hirveää määrää luomivärejä olekaan, saan usein hassuja omantunnonkolotuksia hipeltäessäni kaupoissa turkooseja ja vihreitä nappeja.

2194873.jpg2194877.jpg

Eyeshadow/Rouge -sävyt ylhäältä alaspäin 566, 569, 884, 574 ja 582. Violetti ja pinkki toistuvat kuvassa vähän todellista hailakampina. Pearl Eyeshadow -sävyt ylhäältä alas 745,710 ja napissa hassusti lähinnä valkoiselta näyttävä kullanhohtoinen 772.