Päädyin jotenkin etuajassa yövuorounirytmiin ja pääsin tänään aamulla kahdeksan maissa nukkumaan. Pomppasin kuitenkin pystyyn yhdeltätoista ja kun en keksinyt parempaakaan tekemistä, varasin ajan kampaajalle. Koska pihalla on viimeiset kuusitoista tuntia tullut vettä ja maailma on tasaisen harmaa olisi ihan liikaa odotettu, että yksikään kuva onnistuisi. Tässä on parhaat räpsäisyt tukasta, jotka kamera suostui suoltamaan ulos.
 
1751760.jpg

Päivän silmäkuvista huomaa sen mistä usein valitan. Jouduin vesisateen vuoksi laittamaan vedenkestävää ripsiväriä enkä tietenkään ehtinyt ennen lähtöä taivuttamaan ripsiäni (jota en yleensä koskaan muutenkaan tee). Vedenkestävät, olivat ne sitten edullisia tai kalliita, tekevät kuitenkin ripsistäni järkiään lähes tönkkösuorat jolloin taivuttaminen olisi tarpeen enkä meinaa saada niillä aikaiseksi tavoittelemaani tuuheutta. Myös näistä otoksista huomaa huonon kuvapäivän, siksi kaksi erisävyistä kuvaa. Naama kiiltää osaksi salaman vaikutuksesta ja osaksi koska pohjaa olisi pitänyt korjailla enkä sitten jaksanut.

1751813.jpg

1751819.jpg

1751832.jpg

Sisäkulmassa on sekä ylä- että alaluomella Tigin Cyperoptics Limenä ja lopulla luomella Tealinä. En voi  muuten edelleenkään ymmärtää mitkä laput silmillä tuijotin kun jätin ensimmäistä kertaa katsellessani Tealin (vasemmalla) ostamatta. Kuvittelin nimittäin Controversyn turkoosin napin (oikealla) olevan lähes saman värinen!

1751871.jpg

1751892.jpg

Ulkokulmassa ja vaossa on Controversyn mustikansinistä (oikealla). Joku päivä täytyy kyllä päästää sekin oikeuksiinsa eikä käyttää vain varjostuksena. Sävy on upea vaikka sitä saakin hinkata napista voimallisemmin kuin paletin muita värejä. Rajauksena yläluomen ulkokulmassa ja alaluomella on Tigin Big Fat Fun vihreänä (vasemmalla). Pehmensin rajauksen Tealin kanssa, koska väri on arkimeikkiin melkoisen voimakas ja vie helposti huomion muulta. Tai mahdollisesti vika on minussa ja kummallisessa suhtautumisessani voimakkaisiin rajauksiin. Ripsivärinä on onneton Nivean Extreme Resist joka lupaa tuuheutta ja 24 tunnin pidon. Noh, en voi väittää sen toteuttavan kumpaakaan. Se suttaantuu varsinkin kosteana hinkkaamalla ja vuodatus tuuheuttamisesta saatiinkin jo aiemmin. Ainoa, mistä erityisen pitkän keston huomaa on hankala poistaminen. Öljypohjaisella silmämeikinpuhdistusaineella saa hinkata melko pitkään, että saa viimeisetkin rippeet pois.Ajattelin sen olevan omiaan töihin suojaamaan ripsiä, mutta varsinkin tuon hankalan poistamisen vuoksi en ole kovinkaan monena päivänä vaivautunut.