Löysin kuin löysinkin meikkieni seasta vaaleansinisen luomivärin. Emilyn yliampuvuuteen en kuitenkaan lähtenyt koulupäivänä. Oli hassua huomata, että nappi oli koskematon, se on kuitenkin ostettu jo kesällä Kokkolasta. Epäilen äitini olevan syyllinen siihen miksi väri on jäänyt käyttämättä. Kuvittelin lapsena luomivärin tarkoittavan lähinnä vaaleansinistä väriä, sillä se oli suunnilleen ainoa mitä näin äitini käyttävän. Pahimmillaan yhdistettynä sähkönsiniseen ripsiväriin.

Tämä ja alempi meikki ovat helppoja tehtäviä minkä tahansa värin kahdella eri sävyllä. Ensin tummempaa töpötetään reilusti ulkokulmaan ja häivytetään sieltä sisänurkkaa ja luomivakoa kohti pyöreällä, pehmeällä siveltimellä. Lopulta vaaleampi sävy levitetään sisäkulmasta ulkokulmaa kohden ainakin osittain tummemman päälle.

Ylemmässä kuvassa tummempana sinisenä on Grimas Pearl Eyeshadow 733 ja vaaleampana Tigin Cyperoptics Eyeshadow Blue. Alemmassa tummanharmaa on Tigin 4 Play Controversy -paletista ja hopea Grimas Pearl Eyeshadow 710.

Alempi kuva on otettu sitseiltä kotiutumisen jälkeen, joten puuterit ovat jo karanneet omille teilleen ja vain hieman humalaisen tytön silmät harittavat vähän minne sattuu.