Tämän päivän kuvista ei meinannut tulla yhtään mitään. Aamulla kello vierähti liian nopeasti ja jouduin lykkäämään kuvaamista. Päätin nimittäin olla kiltti opiskelija ja ilmestyä langanvalmistuksen luennolle ajoissa ja ottaa kuvat sen jälkeen yliopistolla. Herra Sää päätti toisin ja ropsatti pyörämatkalla päälläni monta ämpärillistä virkistävää ja raikasta vettä. Tukkahan siitä kärsi. Kun tukka kuivui ja sain pöyhittyä sen lähes aamuiseen kuosiinsa, sain puhelun ystävältäni kiiruhtaa pikimmiten makutuomariksi farkkuostoksille. Unohdin aivan, että minulla oli kamera laukussa ja olisin hyvin voinut iskeä sen ystävättärelleni käteen.

Shoppailemasta päästyäni otin suunnan kohti elokuvateatteria, jossa kikatin kaksinkerroin kippurassa Hellboyn hammaskeijuille. Kotimatkalla autossa muistin, että kamera on edelleen tyhjä. Kun sain taiteiltua itseni ulos ahtaalta takapenkiltä (kuskina oli iiiiso mies), tuuppasin kameran armaan puoliskoni kouraan ja kipitin itse poseeraamaan. Keikistelin sopivankorkuisen puunoksan kanssa kymmenen kuvan ajan ja annoin kullalla hyvinansaitut palkkiopusut. Sisällä ryntäsin siirtämään kuvat koneelle vain huomatakseni, että mitään kuvia ei ole. Ei tosin ole ensimmäinen kerta kun tavallaan kaksiportainen laukaisin tuottaa ongelmia ihmisille, jotka eivät ole ennen kuvanneet juuri tuolla kameralla.

Istahdin hetkiksi tarkistamaan päivän aikana päivittyneet blogit, kirjoittamaan muutaman hakemuksen ja vastaamaan sähköposteihin. Kun vihdoin olin valmis, pihalla olikin hämärän sijaan pimeää. Pistin silti kengät jalkaan ja pyysin miehen kameramieheksi. Tällä kertaa kuvat vihdoin tallentuivat. Sisällä tajusin, että olin hermostuksissani kiskonut housut kainaloihin ennen kuvien ottamista (niissä on leveä vyötärönauha joka jää välillä kaksinkerroin, nyin sitä aina istumasta noustuani) joka saa ne näyttämään omituisilta mahan kohdalta ja liian lyhkäisiltä lahkeista.  Lisäksi päivän istuskelu oli aiheuttanut kauniit polvipussit eivätkä kuvatkaan onnistuneet järin hyvin. Tässä ne nyt kuitenkin ovat, sillä kaiken vaivan jälkeen ne saavat luvan olla julkaisemisen arvoiset, olivatpa kuinka rumia tahansa.

1882361.jpg1882364.jpg

  • liituraitahousut Seppälä Great Girls
  • slipoveri Lindex
  • trikoopaita Papaya Fashion Vapaa Valinta
  • nahkatakki Turkista
  • kaulakoru KappAhl
  • kengät Art 139€ Andiamo
P.S. Huivivaihtohuivista on menossa seitsemäs lankakerä. Kyllä se vielä joskus valmistuu.