Muukalaiset eli tässä tapauksessa tyllikasat, helmipurnukat, nauhat, neulat ja erivahvuiset rautalangat ovat valloittaneet olohuoneemme. Salaperäisiä kukkasia on syntynyt lisää ja osalle on kasvanut varsi.

Tämän illan suurin projekti on ollut tämä verhotanko joka syystä tai toisesta sai koristeikseen mustaa tylliä, helmiä, metallilankaa ja neulotun kukkasen. Helmet on pujoteltu metallilangassa nupin ympärille. Kukkanen on neulottu Kitten mohairista edellisen kukan tapaan. Tylliröyhelöt tehtiin virkkaamalla 1,75 mm virkkuukoukulla kiinteitä silmukoita kaistaleen reunaan melko suurella silmukkavälillä.

Yritin tehdä aamulla jonkinlaisen helpon kohta kohdalta -luomiväriopastuksen samaan värimaailmaan. Erehdyin kuitenkin luottamaan outoon valaistukseen ja kuvat paloivat pahasti puhki. Yritän  joskus uudelleen mutta tänään saatte tyytyä lopputuloskuvaan.

Käytössä olivat Grimasin Eyeshadow/rouge mustana ja violettina (sävyt 101 ja 574, Biothermin Play on free -irtoluomiväri helmiäislilana (sävy 50) ja Bella Oggin helmiäisvalkoinen. Meikki joutui sietämään inhoja olosuhteita päivällä. Ei siitä sen enempää, riittää että yksi kaveri sai ällötyskohtauksen.